2020.10.05. 15:14:21 9585 274

Szendvics, mint desszert? – Ezt próbáld ki!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha szendvics, akkor általában egy finom sonkás, szalámis, zöldséggel, sajttal „megtömött” kenyér, zsömle vagy valamilyen pékáru jut az eszünkbe. Miért kellene leragadnunk ezeknél a verzióknál, amikor egy finom szendvics akár desszertként is fogyasztható?

Croissant - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Croissant

Semmi gond nincs egy extra finom szendviccsel, de dobjuk fel egy kicsit recepttárunkat egy édes verzióval!

De hogy kerül a körte a „szendóba”?

A hozzávalók felsorolása után kiderül:

-2 db croissant

-2-3 gombóc vaníliafagyi (szeletekre vágva)

-2-3 db érett körte

-3 evőkanál méz

-porcukor

-6 evőkanál csokiszósz

-3 evőkanál citromlé

A mézet és a citromlevet forraljuk. A körtéket mossuk, majd hámozzuk meg és szeljük vékony szeletekre. Mártsd a szeleteket a mézes szirupra, forgasd bele és hagyd kihűlni.

A croissant-okat vágd ketté, mindegyikbe tegyél 3-3 szelet fagyit, erre mehetnek a körteszeletek. Mindezt öntsd nyakon a csokiszósszal, tedd rá a croissant tetejét és ízlés szerint szórd meg porcukorral. Egy sonkás szendvics után (is) szuper desszert lehet.

Forrás: essen-und-trinken.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...