2019.03.13. 12:27:05 8718 258

Szelektálnál? – Segítünk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tavaszi nagytakarítással együtt az ember lánya általában megejt egy-egy selejtezést is! Kiszórja a régit, hogy a helyére új kerülhessen. Vagy éppen hely legyen!:-) Ám ilyenkor válik nyilvánvalóvá, mennyire ragaszkodunk egy-egy tárgyhoz, ruhadarabhoz!

Szelektálás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szelektálás

Bármennyire is nehéz, bizonyos dolgoktól időnként meg kell válnunk, hiszen ha folyamatosan halmoznánk a holmikat, egy idő után már nem férnénk el. Ahhoz, hogy könnyebben menjen a szelektálás, és megtudd, valóban szükséged van-e az adott dologra, csupán 3 egyszerű kérdést kell feltenned magadnak (és persze, az érzelmeidet egy picit félre kell tenned…:-)).

Miért is nehéz tőle megválnod?

Döntsd el, miért is kedves számodra a régen nem használt, viselt holmi, ruhadarab? Egy számodra fontos embertől kaptad? Kedves emlékek kötnek hozzá? Esetleg örökölted, és ezért nincs szíved megválnod tőle? Gondold át, és e szerint dönts a holmi további sorsáról!

Hogy állsz a hellyel?

Vagyis van lehetőséged, helyed tovább tárolni, tartogatni a szelektálásra váró, ám szívednek kedves dolgot? Ilyenkor hajlamosak vagyunk azt mondani, hogy „Ó, ugyan, ez csak egy kis apróság, elfér a többi között!”. Ám ne feledd, sok kicsi sokra megy, és a sok apróság miatt egy idő után nem jut majd hely a nagyobb és igazán fontos dolgoknak!

Talán az előzőnél is fontosabb kérdés!

Ha kezedbe kerül egy tárgy, ruhadarab, amit már régen használtál, viseltél, és az első gondolatod, az, hogy száműzöd az otthonodból, ám mégis vacillálsz, hogy menjen, vagy maradjon, tedd fel magadnak a kérdést: valóban szükségem van még rá? Ha jó ideje nem hordasz egy nadrágot, felsőt, kabátot, vagy éppen hónapok, akár évek óta elő sem vettél egy korábban sokat használt háztartási gépet, nagy valószínűséggel a későbbiekben sem lesz rá szükséged, Úgyhogy, „kivele”, hadd adja át másnak a terepet!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...