2018.02.17. 14:02:31 10905 330

Szedd össze! – Ötletek, hogy mindig legyen kéznél toll vagy ceruza
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az megvan, hogy amikor nagyon kellene, akkor egy darab sincs látóhatáron belül, a lakásban sehol, elnyeli őket a föld. Amikor meg jó lenne, ha ott maradnának, ahol addig voltak, akkor meg tuti, hogy akkor lépsz bele, ülsz rá, kened vele össze a ruhádat, kanapét. Naná, hogy a tollról, vagy egyéb íróeszközről van szó.

Tolltartó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tolltartó

Mert mindig megfogadjuk, hogy oda tesszük vissza, ahonnan elvettük. A polcról, a könyvek mellől, a táskánkba, vagy a tartójába (már ha van neki). Aztán 10 esetből mondjuk 9,5-szer ez persze nem jön össze. Úgyhogy amikor éppen nagyon-nagyon szükségünk lenne egy tollra, vagy ceruzára, mert alá kellene írni valamit, vagy egy telefonszámot, címet kellene felírni, akkor sehol sincs egy. Hát, akkor készítsünk nekik „otthont”! Vagyis gyártsunk tolltartót házilag, egyszerűen, olcsón, egyedit! Nézd csak, milyen remekművek születhetnek!

De miből készüljön?

Rengeteg mindenből készülhet, figyelj csak!

Tolltartó – kiszuperált tornacipőből!

Tolltartó1Tolltartó1

Tolltartó – bármilyen formájú kosárkából!

Tolltartó2Tolltartó2

Tolltartó – tejes kannából!

Tolltartó3Tolltartó3

Tolltartó – konzerves dobozból!

Tolltartó4Tolltartó4

Tolltartó – a kedvenc pöttyös bögrédből!

Tolltartó5Tolltartó5

Forrás: 123rf.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...