2023.02.08. 09:50:00 7402 262

Szám-misztikus házszámok: Mit rejt az ajtód? 2/2
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A numerológia, mint áltudomány, egészen elképesztő rendszerbe fogja a számokat (1-9) és a mesterszámokat (11, 22, 33). Sokféle életterületen képesek hatni minőségi jelentésükkel az életünkben: például a névszámunk mellett az aktuális házszámunk is befolyással bírhat az életünkre!

33, mint házszám - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com 33, mint házszám

A számmisztika a házszámok tekintetében félig már felfedte magát előttünk - ezeket az érdekességeket itt olvashatod el, míg az újabb számok megismeréséhez csupán csak tovább kell olvasnod.

Milyen energiákat rejt az ajtód? A számmisztika és a házszámok

A többjegyű házszámok számjegyeit add össze, hogy egyjegyű számot kapj! Ha mesterszámot kaptál, azzal azonban már nem kell tovább dolgoznod.

5-ös szám - A szerencsés

A mozgás és a szabadság kettőse az élet élvezetére sarkall, amely megnyilvánulhat sport, valamint az utazgatás által is, de az élet nehézségeket ugyancsak kínál. Azonban változatosságot a tanulás és az önfejlesztés is meghozhatja. A megfelelő lakberendezés még nagyobb szerencsét és még jobb életet hozhat a lakóinak.

6-os szám - A művészi

A szeretet és az egyetértés a szépség szeretetével és a gondoskodással párosulnak e falak között. Döntéshozatalkor hallgassunk magunkra, és ne engedjünk a halogatás csábításának. A művészet minden olyan ága számára szerencsés ez a szám, amely az öt érzékszervünk bármelyikére is hat.

33-as mesterszám - Az intuitív

A megérzések és a mások lelkére történő magasfokú ráhangolódás teszi a 33-as számú otthonokat igazi menedékhellyé. A mindennapi gondok tompítására azonban jó módszert kell kidolgozniuk az itt lakóknak, hogy józanságukat meg tudják őrizni.

7-es szám - A gyógyító

A titkok tudója, aki másokat bizalmas együttérzéssel támogat. Az ajtó mögött olyan szentély lapul, amely csendesen élt élet mellett rendkívüli biztonságot nyújt a mögötte tartózkodóknak. Válaszd a hallgatást a faggatózás helyett, és figyelj arra, hogy mindig egyensúlyban legyenek a (fizikai és lelki) dolgaink!

8-as szám - Az igazságos

Energiáinkat ennek a számnak a jegyében fordítsuk az igazságügy vagy a pénzügy területén elérhető sikerek kiharcolására! Azonban dicső elismerés és anyagi siker csak akkor éri az itt foglalatoskodókat, ha ebből, mint egyfajta hős, a társadalom más tagjait is támogatják. Jó, ha a józan vezérel minket eközben.

9-es szám - A jótevő

A rászorulók és a környezetvédelem igaz harcosai általában ilyen házszámú ajtók mögül kerülnek elő, ők azok, akik minden érdek nélkül próbálnak jobbítani a világon. Ez a szám a megértést és a békét szimbolizálja, azonban nem csak a külvilággal van dolgunk, saját értékünket is fel kell tudni ismerni.

Forrás: www.almaimotthona.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...