2024.01.13. 08:32:21 6700 239

Szabadulj meg tőlük és tarts rendet! – 6+1 nem konyhába való dolog
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A konyhaszekrény sokszor olyan, mint egy női táska: minden is megtalálható benne, de éppen ami kell, az biztos a legmélyén van. Alkalmanként azért a táskát is ürítjük, „szanáljuk”, úgyhogy jó lesz, ha a konyhaszekrénnyel is hasonlóan cselekszünk, mert biztos, hogy a sok hasznos holmi mellett rengeteg haszontalant is tartalmaz.

Ételtartó doboz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ételtartó doboz

Nézzük, minek kell új otthont keresni és azonnali hatállyal kiköltöztetnie a konyhaszekrényből!

  • Ismered a 2 éves szabályt? Tudtad, hogy azt a háztartási készüléket, amit 2 évig nem használsz, már nem is nagyon fogod elővenni? Ennek szellemében már könnyen válogathatsz a gépek között is!

  • Azok a fránya tetők és dobozok! Bizony, azok, amik semmi esetre sem passzolnak össze! Nos, őket érdemes kilakoltatni, vagy új funkciót találni nekik, mert úgysem tudod már őket használni!

  • Viszlát, repedt tányérok! Azok a tányérkák, amiken repedések vannak, menjenek inkább a kukába, hiszen kész időzített bomba mindegyik. Bármikor darabokra törhet, veszélyeztetve ezzel a család testi épségét!

  • Nem veszélyesek, de… Te meddig vagy hajlandó pakolgatni a már lejárt szavatossági idejű fűszereket? Khm, hát igen, mi is sokáig! Pedig egy idő után nincs értelme ezeket a pakolgatni. Ugyan veszélyük nincs, de az erejükből jócskán veszítenek, hatásuk már korántsem olyan, mint újkorukban!

  • Egy készlet itt, egy készlet ott! Nálad is tele a padlás, vagyis inkább a polc ajándékba kapott, vagy éppen „csak mert olyan cuki” felkiáltással megvásárolt kávéscsészékkel? Bármennyire fáj is a szíved értük, néhányuknak dobozban a helye!

  • Mindig csak a gyűjtögetés! Te is elpakolod az üres ételszállítós dobozokat, hogy majd jó lesz később, de soha nem használod? No, akkor ezeknek is a szemétben a helye! Használj inkább saját éthordót, úgy a kiszállítás is olcsóbb lehet, és még a környezetet is véded! Hasonló sors vár a felhalmozott szórólapoknak is, amiből 1-1 bőven elég a hűtőre kitűzve!

  • Biztos szükség van ennyire? Te is megtartod a vizes flakonokat, mert még néhányszor újratölthető, és különben is, a környezetvédelem! Nemes gondolat, de azért nem kell egy egész polcot telepakolni az üres flakonokkal! Legyen elég fejenként 1-2 db, és máris rengeteg helyet nyertél!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...