2018.01.13. 12:00:15 14208 448

Súrolom így is, úgy is! – Házi súrolószerrel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Odaégett, leégett, vagy éppen a fürdőszoba néz ki úgy, hogy ide bizony valami erősebb szer kell, mert egy kis mosogatószer, fürdőszobai tisztító már nem segít. Elő azzal a szuper súrolószerrel, amit ugyan ritkán használunk… de most jól elfogyott! Most aztán minden veszve, oda a háziasszonyi becsületünk…?

Házi súrolószer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Házi súrolószer

Szerencsére nem, mert a leleményes asszonyka körülnéz a konyhában, és hipp-hopp, kever egyet erre, kavar egyet arra, és már össze is dobott egy remek kis súrolószert, abszolút természetes alapanyagokból.

Házi „méregkeverés” indul!

Ha nagyobb mennyiségre lenne szükséged tisztítószerből, a következőket szerezd be a házilag készítendő szeredhez:

  • egy üres mosogatószeres flakon

  • 2 evőkanál só

  • 2 evőkanál szódabikarbóna

  • folyékony kenőszappan

  • egy kevés citromlé

A sót, szódabikarbónát, citromlevet rakd a flakonba, majd add hozzá a kenőszappant. És már kész is!

Ha gyors segítség kell!

Ha hamar szeretnél megszabadulni a főzéskor odaégett ételmaradéktól, de súrolószer híján vagy, akkor elő a sóval és egy konyhai mikroszálas kendővel! Szórd meg a rongyot egy kis „ízesítővel”, és kezd el dörzsölni vele a leégett, odaégett maradékot! Nemsokára újra ragyog majd a sütő, vagy az edény! Gyors és hatékony módszer!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...