2016.03.09. 16:06:05 10435 381

Strucc-üldözés – Ezek a bringások furcsa személyi edzőt találtak!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Képzeld el, hogy egy idegen, tájvédelmi területen kerékpározol, szinte egybe olvadsz a természettel, gyönyörködsz a tájban és élvezed a mozgást. Hihetetlen nyugalmat érzel magad körül, aztán hirtelen üldözőbe vesz egy strucc. :)

Strucc - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Strucc

El sem tudom képzelni, hogy mit éreznék, és mit tennék egy ilyen szituációban. Valószínűleg el kezdenék nagyon gyorsan tekerni, és teljesen kétségbe lennék esve. Szerintem körülbelül így érezhettek ezek a kerékpárosok is, akik közül egynek volt annyi lélekjelenléte (vagy vérbeli katasztrófa turista), hogy videóra vegye a történteket. Szerencsére a strucc nem őket üldözte, csak éppen arra futott, vagy nem érte be a bicikliseket, nem tudjuk, mi járhatott éppen a fejében. :) Azért így is félelmetes! Ráadásul a strucc hatalmasat tud rúgni a lábával, így tényleg örülhetnek a srácok, hogy nem találkoztak vele szemtől szembe.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes AIG baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az AIG vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a AIG címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...