2018.06.03. 10:46:17 9928 248

Strandol a család! – Játékok a vízben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tavalyi tapasztalatokból kiindulva, valószínűleg idén sem fogunk sokat unatkozni a gyermekünkkel a strandon!:-) Jó időre búcsút mondhatunk a békés, olvasgatós, „szunyókálok egyet az árnyékban” napozásoknak, legalábbis a kétévesünkkel biztos!:-) De így van ez rendjén!

Mókázás a vízben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mókázás a vízben

Ám ha mégis úgy alakulna, hogy a vízparton elkapná az unalom a gyerkőcöt, és vele együtt minket is (ha-ha-ha:-)), van néhány mentőötlet a vízben való pancsolás, homokvárépítés, játszóterezés, sátorban való békés szundikálás helyett!

Elő az „állati” fantáziával!

Utánozzatok bizonyos állatok mozgását, de a vízben! Hogyan lépeget egy mackó a vízben, hogyan úszik egy kutyus, vagy hogyan közlekedik a rák, pók? No, és a vízisikló hogyan tekergőzik a sekély vízben? Hajrá, próbáljátok ki!

Induljon a gyűjtögetés!

Ehhez a játékhoz sok kisebb méretű labdára lesz szükség, vagy olyan játékra, ami fent marad a víz tetején. Szórjátok szét őket a vízben, a sekélyebb, part menti részbe. A feladat az, hogy a gyerekek gyűjtsék össze a játékokat egy vödörbe a partra! Vagy ha több gyerek van, gyűjtheti mindenki külön kupacokba, vödörbe a „kincseket”! Aki a legtöbbet összegyűjti, az lesz a nyertes!:-)

Készítsetek versenypályát a vízen!

Ehhez csupán egy célt kell kijelölnötök, ahova el kell jutni, méghozzá egy gumimatraccal! A matracot magunk előtt tolva, vagy azon ülve és evezve. A matracra kerülhet egy labda is, aminek természetesen fent kell maradnia a matracon, míg célba érnek az eszközzel. Kicsi gyerekeknél akár megjátszható az is, hogy a gyermek (persze stabilan ülni, kapaszkodni tudó gyermek!) kerül a matracra, és vele kell célba juttatni a matracot. Természetesen ez (is) nagy figyelmet igényel a szülőktől, nehogy a gyerkőc véletlenül leessen a vízi eszközről.

Te milyen, kisebb és/vagy nagyobb gyerekekkel játszható vízi játékokat ismersz? Oszd meg velünk!:-)

Forrás: jatsszunk-egyutt.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...