2024.08.26. 17:40:56 6474 212

Spórolós frizurák! – 1+1+1 frizura, amivel pénzt takaríthatsz meg
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A frizura megválasztása nemcsak a divat és a személyes stílus kérdése, hanem a praktikum és a spórolás szempontjából is fontos lehet. Olyan hajviseletek, amelyekkel ritkábban kell fodrászhoz járni, időt és pénzt takarítanak meg, miközben csinosak, sőt, trendik is!

Rövid frizura Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rövid frizura Fotó: 123rf.hu

A hosszabb, természetesebb stílusok, mint például a réteges vágások vagy a laza, hullámos frizurák, kiváló választások lehetnek. Az egyszerűen kezelhető fazonok és a minimalista hajápolás is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy divatosak maradjunk, miközben okosan spórolunk. Fedezzük fel a legjobb spórolós frizurákat, amelyek nemcsak divatosak, de praktikusak is!

  • Rövidre vágva! Hogy a rövid frizurával is lehet spórolni? De lehet ám! A hosszabbra hagyott pixie stílusú frizura szuper választás lehet akkor, ha nem kedveled a hosszú frizukat, ám nem akarsz egy vagyont költeni fodrászra, hogy állandóan visszavágja a rövid hajadat.

  • Lépj szintet! A fokozatosan, vagy „szintesen” vágott hajban bőven benne van a lehetőség, hogy néhány hónapig hanyagold a fodrászt! Praktikus, jól variálható hajviselet!

  • Ami rengeteg lehetőséget rejt! A félhosszú bob, ami nem ér le teljesen a válladig (legalábbis frissen vágva) rengeteg lehetőséget rejt magában. Frissen mosva, akár vasalva, vagy göndörítve is csinos. Köss belőle copfot, rakd fel kontyba, viselj egy cuki hajpántot, vagy hagyd, hogy a nyári szellő megszárítsa és tincseid kedvük szerint lobogjanak!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...