2019.05.11. 13:43:55 14320 337

Spórolj helyet gyűrődés nélkül! – Szuper ruhahajtogatási tippek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, más hogy van vele, nálunk két dologból nincs soha elég: időből és helyből. Néhány éve mintha folyamatosan versenyt futnánk az idővel, néha mi vagyunk előnyben, néha ő. No és a hely? Sokszor megérjük kisakkozni, hogy mi hova kerüljön a lakásban.

Fehér póló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fehér póló

Vagy éppen a ruhásszekrényben! Na jó, talán az is segíthetne, ha gyakrabban selejteznénk le a már megunt, nem hordott ruhadarabokat. De hát, amint már említettem is, időhiányban is szenvedünk, úgyhogy ez nem mindig kivitelezhető. Kénytelenek leszünk más trükkökhöz folyamodni. Mondjuk, spóroljunk helyet azzal, hogy változtatunk kicsit a ruhahajtogatási szokásainkon!

Íme, egy kis segítség!

További, háztartással kapcsolatos tippek itt.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...