2018.03.09. 14:00:03 13626 404

Spórolj a borotván! – Ápold, hogy sokáig használhasd!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha életünk férfija nagy „szőrmók”, vagyis rendszeresen, akár hetente többször, ne adj’ Isten, naponta borotválkozik, akkor a borotva bizony fogyóeszköz a háztartásunkban. Hogy kicsit spóroljunk, csupán egy kis apróságra kell odafigyelnünk, már ami a borotvát illeti!

Borotválkozás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Borotválkozás

Takarítsd!

Vedd rá a ház urát, hogy minden használat után egy kiszuperált fogkefével alaposan tisztítsa meg a pengét, különös figyelemmel a pengék közötti területre.

Áztasd!

Egy-egy használat után áztassátok a pengéket alkoholba. Ez nem csak a fertőtlenítés miatt jó, hanem a maradék vízkövet is eltávolítja a pengékről!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...