2019.09.27. 15:47:09 7221 227

Segíts másokon, segíts magadon – Avagy, miért jó vért adni?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg családom, köztük anyukám és a testvérem, lelkes véradók, addig nekem még nem sikerült rávennem magam, hogy én is ezt a tábort erősítsem. Nem igazán csípem, vagyis csíptem a vérvételt, őszinte leszek. Pedig vért adni nem csak a léleknek, a testnek is jó.

Véradás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Véradás

A rendszeres véradásnak megvannak az egészségünkre gyakorolt pozitív hatásai. Nézd át a lenti listát, és talán Téged is meggyőz arról, hogy vért adni jó!

Folyamatos kontroll

Ha rendszeresen jársz vért adni, bizonyos értékek ellenőrzésre kerülnek majd. A vérnyomás, a szív és a tüdő meghallgatása, a látható nyálkahártyák és nyaki nyirokcsomók vizsgálata minden vérvétel előtt megtörténik.

Vért adni egészséges!

Bizony, hiszen aki rendszeresen ad vért, az nagyobb eséllyel elkerülheti a szív- és érrendszeri betegségeket.

Néhány perc nyugi!:-)

Talán érdekes érv, de közvetlenül véradás után kötelező megpihenni legalább 5-10 percet és nyugalomban elfogyasztani fél liter folyadékot. Ha az életed egy folyamatos rohanás, akkor alkalmanként ez a kis nyugalom felbecsülhetetlen.

Ne feledkezzünk meg a lelkünkről sem!

A fent felsorolt, egészségünkre gyakorolt igencsak pozitív hatások mellett nem érdemes elmennünk az mellett sem, hogy lelkünknek is jót tesz ez az igencsak nemes cselekedet. A tudat, hogy így segíthetünk valakin, vagy akár valakiken, mindennél többet ér.

Forrás: miss.at, ovsz.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...