2018.08.12. 13:39:56 37174 292

Sárga bőr, sárga körmök – Így távolítsd el!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Reméljük, Téged nem érint a most következő probléma, mert mondjuk soha nem dohányoztál, vagy már nagyon régen felhagytál vele. És talán még olyan szerencsés is vagy, hogy a családodban, de még a baráti körödben sincs dohányos. Csak egy nagyon távoli ismerősöd hódol e szenvedélynek. No, neki szól ez a tipp!

Cigaretta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cigaretta

Mert a dohányzás egyik negatív hozadéka – sok más mellett, ugyebár – hogy a kéz, de legalábbis az ujjak, amikben az a bizonyos távoli ismerős a cigarettát tartja, bizony csúnyán elszíneződik, elsárgul. Ennek oka, hogy a nikotin lerakódik ezen a helyen.

Nem egyszerű…

Nyilván ez a bizonyos ismerős sem szereti, ha mindenféle színekben pompázik a keze, körme, úgyhogy igyekszik eltávolítani. Alaposan megdörzsöli minden kézmosás alkalmával, ám az elszíneződés csak nem akar megszűnni.

A szomorú igazság…

Nagy valószínűséggel nem is fog, hiszen ennél erősebb szerre lesz szükség. Persze, azért maradjunk természetesek! Úgyhogy, jöhet egy kis ecet, vagy citromlé, vagyis mehet egy kis tálkába, amibe aztán ázhat néhány percig a problémás kéz, ujjak. Ezután egy kendővel, kisebb méretű törölközővel, szükség esetén habkővel is meg lehet dörzsölni a problémás területet. Végül jöhet egy kis tiszta víz+szappan kombó, és a sárga foltoknak nyoma sincs!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...