2022.10.21. 14:52:59 8505 285

Sajátkészítésű ötletek rendszerezéshez
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szuper rendszerező ötleteket hoztunk, ha éppen te is éppen a rendrakás közepén tartasz. Szortírozás és lomtalanítás során elengedhetetlen, hogy rendszerezzük a holminkat, így teret adhatunk az újdonságoknak is.

Rendszerezés, konyha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rendszerezés, konyha

A legfontosabb kérdés mindig az, hogy mit hova tegyünk... Nos, ezekkel az ötletekkel több nem kell ezen hosszasan gondolkoznod, mindennek meglesz a saját helye! Többrekeszes tárolókat készíthetsz egyszerű kartonpapírból, a végeredmény pedig nemcsak funkcionális, hanem dizájnos is lesz.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...