2023.02.24. 14:27:27 6240 256

Rövid, de hosszú – Így láttasd hosszabbnak a körmeid
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha természetesen szeretnél hosszú körmöket, akkor szükséged lesz a türelmedre. Míg megnő a kívánt hosszúságúra, nem egyszer letörik, betörik, vissza kell vágni, le kell reszelni. Ha nem bírjuk kivárni, hogy körmünk elérje a vágyott hosszúságot, nagy valószínűséggel manikűröshöz fordulunk majd!

Színes körömlakkok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színes körömlakkok

Ha inkább a természetes megoldást részesíted előnyben, és nem is szeretnél extra hosszú körmöket, akkor némi optikai csalással elérheted a célodat! Íme, a megoldás a hosszabb-rövidebb körmökre!

Formázz!

Vágd a körmöd a kívánt formájúra, reszeld le, a tetejét polírozd meg egy kicsit, a körömágy bőrét pedig told vissza. Kend át a kézfej érzékeny bőrét valamilyen ápoló krémmel, vagy olajjal!

Jöjjenek az alapok!

A kívánt eredményhez kétféle, egy világosabb és egy sötétebb színt kell majd használnod. A világosabb lesz az alapszín, a sötét pedig a fedő- vagy főszín. Ha megvan a két árnyalat, a fenti művelet után vidd fel körmeidre a világosabbat! Hagyd megszáradni!

Most jön, ami még nem volt!

Ha készen állsz a következő lépésre, és még az alaplakkod is megszáradt, jöhet a sötétebb árnyalat! Ezt vidd fel az első rétegre, és arra ügyelj, hogy a körmödön körbe hagyj, illetve egy erre való „célszerszámmal” csinálj egy vékony sávot. Mintha a körömágybőrnek akarnál helyet csinálni!

Ennek a vékonyka sávnak köszönhetően körmeid hosszabbnak hatnak majd!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.