2024.07.12. 15:37:06 6075 185

Romantikus könyvajánlók olvasós-lazulós hétvégékre
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az Időkép.hu előrejelzése szerint az elkövetkező napokban az eddig tapasztalt csúcshőmérsékletek feljebb kúsznak; ami miatt sokan arra érezhetnek késztetést, hogy árnyékos, hűvös helyre húzódva, a kezükben egy frissítő itallal és egy remek könyvvel töltsék a hétvégét. Amennyiben te is ezt tervezed, úgy akár az alábbi romantikus könyvajánlatok közül is kiválaszthatod a számodra szimpatikusnak tűnő olvasmányt.

Romantikus történet olvasása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Romantikus történet olvasása

Grace Draven: Ragyogás

A louisianai születésű, jelenleg a gyermekeivel, férjével és a család kutyájával Texasban élő Grace Draven könyvével indítjuk a sort. Draven 2016-ban megnyerte az RT Reviewers Choice Award legjobb fantasy-romantikus regényéért járó díjat, ugyanakkor a USA Today bestseller-írója díjat is.

A Ragyogás című regényében egy politikai játszmák közepette egymásra talált férfi és nő izgalmakkal teleszőtt történetét mutatja be, miközben egy ellenséges királyság azon ügyködik, hogy szétszakítsa őket. Egy már-már figyelmen kívül hagyható herceg, Brishen Khaskem, és egy látszólag ugyancsak jelentéktelennek gondolt udvarhölgy megtudja, hogy a két királyság gazdasági-politikai szövetséget kötött egymással, melyet az ő házasságukkal terveznek megpecsételni. A herceg leendő párját meglátva szembesül a ténnyel, hogy az a legnagyobb jóindulattal sem mondható szépnek, ám az ő szemében mégis valami miatt gyönyörűnek bizonyul. Az érdekházasságba terelt gauri udvarhölgy előtt ugyancsak világossá válik, hogy leendő férje, a kai király legkisebb, egyúttal legjelentéktelenebb fia még csak nem is ember. Ám ahogy lehetősége nyílik jobban megismerni őt, világossá válik számára, hogy a lelkét minden bizonnyal ragyogó fényből gyúrták.

Carly Robyn - Száguldó szerelem

A kortárs író Drive Me Crazy (Száguldó szerelem) c. romantikus regényében a sürgős „arculat-átalakításra”, jó híre visszaszerzésére törekvő ötszörös Forma-1-es világbajnok, Blake Hollis, valamint a kétségbeesett újrakezdő sportújságíró és podcast műsorvezető, Ella Gold kapcsolata tárul az olvasók elé. A Blake hírnevének visszaállításán ügyködő csapat úgy dönt, hogy mindezt egy illusztris életrajzzal ütheti nyélbe, melyben a versenyző pályafutása kerülhet középpontba, ahol elvárásaik szerint: a tiszteletre és figyelemre egyaránt méltó személyiségre kerülhet a hangsúly. Ella azáltal, hogy elfogadja a kihívását, egyúttal nagy reményeket is fűz az életrajz megírásával együtt járó újrakezdéshez. Az együtt töltött idő alatt a könyvhöz szükséges interjúkérdések mellett egy közös, váratlan kérdés is megfogalmazódik bennük. Mégpedig az, hogy szerelmük sorsa fellángol, vagy a kezdeti hév ellenére is összeomlásra van ítélve?

Ali Hazelwood: A szerelem képlete

Az Ali Hazelwood egy írói álnév, mely mögött egy romantikus regényeket író idegtudományi professzor áll. A legtöbb írásában a STEM területeken, vagyis a tudomány, a technológia, a műszaki, és matematikai berkekben dolgozó nőkre összpontosít. Első regénye, a 2021-ben megjelent The Love Hypothesis (magyarul: A szerelem elmélete) a New York Times bestsellere lett. Legújabb regényében, A szerelem képletében egy a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” romantikus forgatókönyvre árgus szemekkel, hitetlenkedve tekintő harmadéves doktoranduszhallgató, Olive Smith történetébe nyerhetünk betekintést. Egy tudósnak szüksége van kézzel fogható bizonyítékokra, mégpedig mindenben.

Ez alól természetesen a szerelem sem lehet kivétel, így annak érdekében, hogy meggyőzze legjobb barátnőjét, Anh-t - aki nem mellesleg hisz a romantikus kapcsolatokban - arról, hogy ráköszöntött a szerelem, megcsókolja az első útjába akadó férfit. Véletlen kiszemeltjéről, akit „bizonyítékul” szánt, kiderül, hogy menő egyetemi tanársága mellett, nem igazán áll jó hírben a társai előtt. A férfi mégis belemegy a kamupasi-szerepbe. Olive-nak időközben furcsán kavargó, a legsűrűbben megmagyarázhatatlannak tetsző, belső kémiával vívott harca érdekes fordulatokkal teljes.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...