2019.06.20. 14:19:54 9648 303

Rendhagyó babaköszöntő ajándékok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egyre nagyobb divatnak örvend babaváró partit tartani, ahová illik valami kedves aprósággal érkezni. Ha babaváró partira nem is vagyunk hivatalosak, az első látogatásnál szokás valami kedves ajándékkal lepni meg a szülőket – képletesen a kis csemetét. De mit vigyünk, hogy mosolyt csaljunk az arcokra és ne a századik kék-rózsaszín és túl kicsi rugdalózót kelljen pakolgatnia az újszülött családjának? Eljött a kreatív ajándékok ideje, bemutatjuk a legjobbakat!

Pelenkatorta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pelenkatorta

Emlékdoboz

Az ügyesebbek kézzel is készíthetnek nyers fém vagy fa dobozkából például decoupage technikával jópofa dobozkát, a születési dátummal és a névvel ellátva. Törekedjünk a diszkrét, de hasznos méretre; ez a kis doboz olyan apró emlékeknek adhat kuckót, mint a születési karszalag, vagy az első levágott hajtincs.

A nagy nap eseményei

Nem csak a szülőknek, de később, felnőtt korában a gyermeknek is izgalmas emlék lesz, ha a születése napján kiadott fontosabb napilapokból állítunk össze neki egy kollekciót. Gyűjtsük egy szép mappába és írjunk rá valami ötletes címet, például „A nagy napon…”! Ha igazán személyessé akarjuk tenni, összeollózhatunk egy képet a születése napjának legizgalmasabb eseményeiből.

Utalványok – személyre szabottan

Az utalvány önmagában nagyon személytelen ajándék, amivel könnyen sugározhatjuk azt, hogy „ez is le van tudva” alapon szereztük be, nem pedig őszinte örömből adjuk. Azonban, ha egy picit is ismerjük az újdonsült anyuka vagy apuka ízlését, akkor olyan ajándékutalványt vásárolhatunk neki, amiben érzi majd a személyes törődést. Például kisgyermekes- babás ringatóra vouchert venni, az arra fogékony többgyerekes anyukának szuperfigyelmes dolog. Vagy ha hordozókendő párti a szülő, nem lőhetünk mellé egy olyan utalvánnyal, ahol a pontos típust és színt ő maga válaszhatjak ki. Babafotózás univerzálisan jó ajándék, hiszen a kisbabáját mindenki boldogan nézi vissza évekkel később és nem árt, ha ezeket a fotókat egy profi készíti el.

Pelenkatorta – hogy igazán hasznos legyen

Rendelni is lehet, de otthon is csak néhány perc összeállítani egy pelenkatortát. Ne a legkisebb pelenkát használjuk, mert lehet, hogy a bébi elve nagyobb mérettel születik. Inkább a második méretet lőjük be, majd belenő. Pelenkánál biztosan nem futunk az „így is túl sok van” problémakörbe, ráadásul kedves és hasznos apróságokat is bele csempészhetünk – a cumitól a tejserkentő málnalevél teán át, a rágókáig, babafésűig bármit. Szép színes szalaggal átkötve biztosan örömet okoz majd a szülőknek!

Ajándékozz időt!

Ha viszel is valami apróságot, a legnagyobb segítség a közeli családban, szoros baráti kötelékben mégis az lesz, ha felajánlod, hogy őrzöd egy fél órácskára az alvó dedet, amíg Anyuci hajat mos, vagy elmegy Apával egy sütire a szomszéd cukrászdába kettecskén. Plusz pont, ha el is mosogatsz, vagy felmosol addig. Még jobb, ha megkérdezed, mi az, amihez leginkább nincs ereje vagy ideje az anyukának és azt végzed el helyette.

A legkevésbé…

A tízezredik plüssállat, az évekkel későbbre szóló játék és a századik cuki ruhácska ritkán arat sikert, próbáld kerülni!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...