2017.10.07. 08:29:50 10019 279

Reggeli „fogyi-tippek”
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, aki nem vár a fogyókúrával, diétával, életmódváltással az új év első napjáig, hanem már most, vagyis még most, az ünnepek előtt belevág. Nem kevés akaraterő, céltudatosság, és kitartás kell hozzá, bármikor is álljon neki az ember lánya. És van, hogy az egészen apró részletekre sem árt odafigyelni!

Csinos alak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csinos alak

Itt vannak például a reggeli rituálék. Ki hitte volna, hogy itt is akad olyan, ami nem kifejezetten támogat minket életmódváltásunk rögös útján.

Reggeli félhomály? Felejtsd el!

Csörög a vekker, felkelsz, és még félálomban, szinte a vaksötétben kibotorkálsz a konyhába, hogy a neoncső fényénél magadba dönts egy adag kávét, hogy végre felébredj. Pedig csak a redőnyt kellene felhúzni, hogy beengedj egy kis természetes fényt, hogy ezáltal beinduljon az anyagcseréd, a kalóriaégetés. Ja, és hogy könnyebben magadhoz térj!:-)

Kimaradt a reggeli? Nagy kár!

A reggeli még mindig az egyik legfontosabb étkezés, és már tanulmányok is alátámasztják, hogy azok között nagyobb arányban fordul elő túlsúly, akik kihagyják ezt az igencsak lényeges étkezést. Az egész napodra kihat, mit és mennyit eszel, hiszen ha bőséges, és elegendő, kiegyensúlyozott a reggelid, az energiával tölt fel, és elkerülheted, hogy rád törjön a farkaséhség.

Amikor a több kevesebb

Ahhoz, hogy sikeres legyél az életmódváltásod terén, nem árt odafigyelned arra, hogy elegendő mennyiségűt aludj. Ám fontos arra is figyelni, hogy ne ess túlzásokba, már ami az alvást illeti. A túl sok alvás ugyanolyan hátráltató tényező lehet, mintha keveset pihensz. Egy tanulmány szerint ugyanis azoknak, akik naponta 10 vagy annál több órát töltenek lustálkodással, magasabb a testtömeg-indexük. Ennek okát egyelőre még nem sikerült kideríteni, de most már ki az ágyból!:-)

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...