2016.01.08. 08:21:15 9738 232

Reggel vagy este? – Mikor jó zuhanyozni?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak, akik arra esküsznek, hogy a reggeli, frissítő zuhanynál nincs is jobb, mások inkább este mosnák le magukról a munka és az út porát. Természetesen, hogy ki melyik időpontot találja alkalmasnak, az vérmérséklet és akár munkakör kérdése is lehet, de mi most inkább az esti locsi mellett sorakoztatnánk fel néhány érvet.

Zuhanyzás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zuhanyzás

1. Reggel tovább alhatsz!

Mert azt ne mondja nekem senki, hogy este korábban kerül ágyba, csak azért, mert nem zuhanyzik! Legalábbis elég nehezemre esik elhinni ezt, már csak azért is, mert én biztos nem lennék képes reggel, hajnalok hajnalán fél-1 órával korábban kipattanni az ágyból, hogy dobjak egy zuhanyt.

2. Több időd jut a szépítkezésre

Epilálás, hajpakolás, hajszárítás, bőröd ápolása – erre mind-mind több idő jut, ha az esti zuhanyzás közben csinálod. Reggel csak a kapkodás, kapkodás, kapkodás… Arról nem is beszélve, hogy esti zuhanyzás esetén nyugodtan ágyba bújhatsz egy turbánnal a vizes hajadon, míg reggel kötelező a nagyon alapos hajszárítás!

3. Tiszta bőr, új pizsama, friss ágynemű:-)

Szerintem a fenti felsorolás magért beszél, nincs mit ezen magyarázni…:-)

4. Nincs vita a fürdőszobán

Feltéve, ha a család többi tagja a reggeli „zuhi” híve…

5. Forró zuhany? Jöhet!

Ha Te magad imádod is a forró vízsugarat, a bőröd kevésbé. Ám este kevésbé okoz gondot az a kis pirosság, amit a „kicsit melegebb” víz okoz.

6. Egy kis esti huncutság? Naná!

Tisztán, a nap porát letisztítva magunkról nem csak az ágyba, de kedvesünkhöz hozzábújni is kellemesebb. És egy édes odabújásból még akármi is lehet…;-)

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...