2023.01.09. 10:59:50 7018 268

Reggel, vagy este? – Ez itt a kérdés?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Korábban azt hittem, a hajmosás az hajmosás, történjen bármikor. Aztán persze idővel rájön az ember, hogy egy kicsit árnyaltabb a kép. Mert nagyon nem mindegy, mivel ápoljuk tincseinket. Sörényünk szereti a kényeztetést, így a sampon-balzsam-pakolás kombót érdemes minél gyakrabban alkalmazni.

Helyes hajmosás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Helyes hajmosás

Természetesen, csakis a hajtípusunknak megfelelő kombináció lenne a megfelelő, úgyhogy azért nem mindegy, mit kenünk a hajunkra. Sőt, az sem, hogy tincseink a nap melyik szakában, reggel vagy este kerülnek víz alá.

Na most figyelj!

Attól függően, hogy hajad vékony- vagy vastagszálú, egyenes vagy göndör, érdemes megfontolnod a lenti tanácsokat.

Optimálisabb este

Vastagszálú, göndör haj esetén mindenképpen az esti órákra érdemes időzíteni a hajmosást. Egyrészt a hajszárításra is jut elég idő, illetve ha imitt-amott nedvesek maradnának a tincsek, éjszaka megszárad, és nem fog megfázni a fejbőröd. Így sokkal kezelhetőbbek lesznek rakoncátlan tincseid.

Csak a reggel!

Gyorsan zsírosodó, vékonyszálú haj esetén tincseinknek jobban esik a reggeli zuhany. Sőt, ha a formázással is bíbelődnöd kell, akkor is érdemes inkább a reggeli órákat választanod.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...