2022.07.23. 17:46:37 7592 255

Randizz a pároddal! – 3+1 okot adunk rá
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Emlékszel még az első randitok izgalmára, az előtte történő készülődésre, a megérkezésre, az együtt töltött pillanatokra? Legyen bármilyen hosszú a párkapcsolatod, ezekre az emlékekre biztosan Te is szívesen gondolsz vissza. Hát nem árt alkalmanként felelevenítetek az akkori érzéseket, hangulatot!:)

"Első" randi

Nincs más teendő, mint randiznotok a pároddal! Ha még nincs meg a kellő elszántság, íme, néhány igencsak nyomós érv, amiért érdemes randiznotok a kedveseddel.

Dobd fel a hétköznapokat!

Nincs is jobb módja, hogy feldobjátok a kapcsolatotokat, mint néhány, kettesben eltöltött óra, egy közös délután. Szervezzetek közös programokat, ha lehet, minél rendszeresebben!

Végre lesz időtök beszélgetni

Ugye, nektek is a közös dolgok átbeszélésre jut a legkevesebb idő? A mélyebb beszélgetésekről pedig csak álmodoztok? Egy-egy randi alkalmával ezekre is jut idő.

Elegetek van a magányos estékből?

Hát töltsétek együtt! Ehhez még csak elmenni sem kell otthonról, szervezzetek egy randit a nappaliban, mondjuk a gyerekek alvásidejében!

Szakadjatok ki a hétköznapokból!

Hogy folytatni tudjátok a dolgos hétköznapokat, néha ki kell szakadnotok a mindennapokból, hogy kicsit mással, kicsit egymással foglalkozhassatok. Úgyhogy, irány randizni!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...