2022.07.23. 17:46:37 6601 253

Randizz a pároddal! – 3+1 okot adunk rá
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Emlékszel még az első randitok izgalmára, az előtte történő készülődésre, a megérkezésre, az együtt töltött pillanatokra? Legyen bármilyen hosszú a párkapcsolatod, ezekre az emlékekre biztosan Te is szívesen gondolsz vissza. Hát nem árt alkalmanként felelevenítetek az akkori érzéseket, hangulatot!:)

"Első" randi

Nincs más teendő, mint randiznotok a pároddal! Ha még nincs meg a kellő elszántság, íme, néhány igencsak nyomós érv, amiért érdemes randiznotok a kedveseddel.

Dobd fel a hétköznapokat!

Nincs is jobb módja, hogy feldobjátok a kapcsolatotokat, mint néhány, kettesben eltöltött óra, egy közös délután. Szervezzetek közös programokat, ha lehet, minél rendszeresebben!

Végre lesz időtök beszélgetni

Ugye, nektek is a közös dolgok átbeszélésre jut a legkevesebb idő? A mélyebb beszélgetésekről pedig csak álmodoztok? Egy-egy randi alkalmával ezekre is jut idő.

Elegetek van a magányos estékből?

Hát töltsétek együtt! Ehhez még csak elmenni sem kell otthonról, szervezzetek egy randit a nappaliban, mondjuk a gyerekek alvásidejében!

Szakadjatok ki a hétköznapokból!

Hogy folytatni tudjátok a dolgos hétköznapokat, néha ki kell szakadnotok a mindennapokból, hogy kicsit mással, kicsit egymással foglalkozhassatok. Úgyhogy, irány randizni!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A piros pöttyös nem mindig az igazi – Így kerüld el a borotva utáni pöttyöket 2.

Legyünk őszinték hölgyeim: ha tehetnénk, a szőrtelenítést simán kipöckölnénk a csajos teendőink közül. Mert sokszor macera, meg néha fáj, ha nem tartós módszert, gyakran kell csinálni, vagy éppen költséges az adott szőrtelenítési lehetőség. Vagy éppen nem 100 %-osan azt az eredményt érjük el, amit szeretnénk.

Itt az ősz, itt a gesztenyeszezon- Dobj össze egy szuper kis salátát belőle!

Imádtuk a nyarat, mert rengeteg finomsággal örvendeztetett meg minket. Ám az ősz is kegyes hozzánk ilyen szempontból, hiszen a természet ilyenkor sem fukarkodik finomabbnál finomabb zöldségekből és gyümölcsökből. A hűvös évszak slágere a gesztenye, amiből finom desszert, leves, saláta készülhet.

Kreatív képzelet. Használj terméseket!

Nagyon hirtelen változott az időjárásunk szinte szélsőségesen hidegre. Mit mondjak, nem esik jól, és szerintem ez mindenkit meglehetősen kellemetlenül érint. Fázósan húztuk össze a meleg pulcsit, mellényt magunkon az elmúlt napokban és dideregtünk a hideg szélben. Ez azonban nem tántorított el bennünket a nagyobb sétáktól. Friss levegőn bandukolva óhatatlanul is szemünk elé kerülnek az ősz jellegzetességei, a különböző termések. Különös vonzalommal nyúlunk utánuk, de hazaérve olykor hetek múlva vesszük észre, hogy ott hevernek valahol. Ne hagyjuk őket veszni, elképesztő érdekességeket készíthetünk belőlük a hideg estéken.