2021.01.30. 15:46:57 10538 285

Randevú másként: Megismerkedtetek online, mi legyen a következő lépés
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mégis hogyan ismerkedjünk a pandémia alatt, ha egyszer korlátozottak a lehetőségeink? A randi-kisokosunkban segítünk abban, hogy a karantén alatt sem kell lemondani a szerelemről.

Randevú télen a szabadban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Randevú télen a szabadban

A koronavírus idején a szerelem kialakítása rémálom a szingliknek. Zárva vannak a szórakozóhelyek- vendéglátóegységek és sok helyen a munkavégzés is otthonról történik. Társas interakciónk is sokszor csak annyi, hogy lemegyünk a boltba és beszélgetünk a pénztáros hölgyekkel. Milyen lehetőségünk lehet így az ismerkedésre?

Pár évvel ezelőtt egyre nyitottabbá kezdtek válni az emberek az online ismerkedés lehetőségére, azonban sokan mégis fenntartásokkal kezelték a virtuális világ kínálta potenciált. Ma pedig a koronavírus okán, fénykorukat élik a különböző randi applikációk. Miért is ne találhatna rád, pont itt a szerelem? Hogyan csináld? Adunk néhány tippet, hogyan is boldogulj az internetes társkeresés világában.

Alapos ismerkedés

Bizonyára számodra is fura kijelentés, de annyi pozitívuma van a koronavírusnak, hogy legalább alaposan megismerhetjük egymást. Ugyanis azáltal, hogy lelassult az életünk, megnőtt arra is az igényünk, hogy többet beszélgessünk. A beszélgetés eredménye pedig nem más, mint az, hogy akár egy mélyebb kapcsolatot is kialakíthatunk ezeken a párkereső alkalmazások felületén.

Ha unod a chatet

Már napok óta chateltek? Úgy érzed már tovább lépnél és új ingerekre vágynál? Tény, hogy most a személyes találkozó nem a legbiztonságosabb, de telefonon vagy videón keresztül is megtudhatsz a másikról nagyon sok mindent. A hangja, a kommunikációs képessége is nagyban segít eldönteni számodra azt, hogy van-e jövője a kapcsolatnak. Arról nem is beszélve, hogy azonnal érezheted, hogy mennyire tudja a beszélgetésetek fenntartani az érdeklődésed.

Esti programok

Napközben dolgozol, és ugye este nyolckor már mindenkinek otthon kell lennie. Nehéz így bármilyen érdekes programot megvalósítani a kiszemeltünkkel. Tény, hogy a fizikai távolság némi kreativitást igényel, de szerencsére az online világában már ez sem annyira nehéz feladat. Videópartikat is szervezhettek: főzzetek közösen vacsorát, játszatok online társasjátékot, vagy csak egyszerűen a kanapén ülve fogyasszatok el egy pohár bort és beszélgessetek. Így képernyőn keresztül is élvezhetitek egymás társaságát.

Személyes találkozó

Jöhet egy jó kis séta? Közös sportolás a szabadban? Termoszból egy kis tea? Tavasszal piknik... - ahh, alig várjuk. Szerintünk első alkalommal jobb szabadtéren maradni, bár a másfél méter távolság nem biztos, hogy menni fog. ;) Azért ügyeljetek oda, hogy a szabályokat betartsátok, ha bármilyen kockázat fenn áll a fertőzésre (pl. a munkahelyen volt a héten koronavírusos eset), inkább toljátok a találkozó időpontját. Nemcsak magatok miatt, hanem idősebb családtagjaitokért, akikkel esetleg találkozni terveztek. Persze azzal sincs gond, ha szeretnéd kivárni a járvány végét, azonban a kellő óvatossággal kezelhető a kialakult helyzet.

Tipp: Mindig légy körültekintő az online ismerkedések során. Túl gyorsan és hamar sose add ki a pontos címed, elérhetőséged.

Forrás: femcafe.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!