2020.05.13. 18:23:05 10869 328

Ragasztót házilag? – Miért ne?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha kifogyott a ragasztó, és gyorsan kell pótolni, az „Elszaladok a boltba!” egyelőre még mindig nem a legjobb megoldás. Szerencsére, ideiglenes pótolható ez is, csupán néhány összetevő kell hozzá! Kukkants be a kamrába, szedd össze a hozzávalókat és indulhat a kotyvasztás!

Ragasztó házilag - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ragasztó házilag

Ami kell a házilag készíthető ragasztóhoz:

  • 3 dkg cukor

  • 1,3 dl víz

  • 4 dkg kukoricakeményítő

1 dl vizet forralj fel, közben keverd össze csomómentesen a maradék vizet, a cukrot és a keményítőt. Ha felforrt a víz, keverd össze a keményítős keverékkel. Folyamatos legyen a kevergetés, hogy ne csomósodjon be a ragasztód. Néhány perc kell, míg egynemű masszává áll össze az egész.

Hogyan használd?

Főként otthoni kézműveskedéshez használható ez a ragasztó. Egy ecsettel, esetleg az ujjaddal tudod felvinni a ragasztani kívánt felületre. Illetve, egy kiürült golyósdezodoros doboz is jó szolgálatot tehet. A flakonra azért írd rá, hogy „ragasztó”, nehogy a reggeli készülődés közben kellemetlen tapasztalatok érjenek!:-)

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...