2018.06.07. 11:00:52 12761 368

Puffadás? Ezek segíthetnek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem azt mondom, hogy télen kellemesebb, ha valamilyen étel, ital, esetleg egyéb ok miatt puffadunk, de akkor azért könnyebb elrejteni a vastag kabát, pulcsi alá a „dagadó” pocakot. Nyáron ez kicsit nehezebb, vagyis inkább lehetetlen a lengébb öltözék miatt. Viszont bármely évszakban ugyanolyan kellemetlen…

Tea - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tea

Szerencsére, vannak olyan ételek, italok, amelyek a segítségünkre vannak az ilyen puffadós helyzetekben!

Ébreszd fel az emésztésed!

Igyál meg naponta 3 csésze zöld teát, hogy emésztésed pörögjön, és vízháztartásod is rendben legyen!

Ha puffadsz, jól jöhet a joghurt is, de…

… csakis a natúr változata! A cukros gyümölcsjoghurtokat inkább hanyagold! Ám a „sima” biztos segíteni fog, hiszen a joghurt amúgy is jót tesz a bélflórának!

Éljen az áfonya!

Nem csak az emésztésedet szabályozza, de gyulladást csökkentő hatása is van.

Ha a vízháztartásod is segítségre szorul…

… akkor a spárga, vagy a papaya lehet a segítségedre! Utóbbi a fehérjék emésztését is támogatja!

Szereted az ananászt?

Akkor nyert ügyed van, mert puffadás esetén, a benne lévő enzimeknek köszönhetően, biztosan jó szolgálatot tesz majd.

Akár italban, akár magában!

Feldobhatod vele a limonádédat, a frissítő ásványvizedet, vagy csak rágcsálhatod magában is. Ez a finomság a menta, amely segít emésztésünk szabályozásában.

Néha azért jöhet egy kis csípős is!

Alkalmanként csípős fűszereket fogyasztani sem árt, hiszen szabályozhatják az emésztést, illetve a méregtelenítésben is segíthetnek!

Alma, csakis héjastól!

Bizony, az almát csakis a héjával együtt érdemes fogyasztani, hiszen így lehet segítségedre tested vízháztartásának szabályozásában is.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...