2018.10.21. 11:10:53 8941 268

Premier előtti filmek és akadálymentes vetítés a Cinema City Filmünnepen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Több mint 50 filmmel, többek közt premier előtti magyar és külföldi alkotásokkal és akadálymentes vetítéssel várja az érdeklődőket október 25. és 28. között a Cinema City Filmünnep több fővárosi és vidéki moziban.

mozipremierek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com mozipremierek

Premier előtt debütál a mozikban Ujj Mészáros Károly legújabb alkotása, az X - A rendszerből törölve, a cannes-i filmfesztiválon a legjobb elsőfilmnek járó elismerést bezsebelő Egy nap, valamint a Freddie Mercury életét és munkásságát bemutató Bohém rapszódia is.

A Ruben Brandt, a gyűjtő című magyar animációs akció-thriller szintén a hivatalos bemutató előtt kerül a mozikba. A filmről Csákvári Géza tart filmklubot, a Silvio és a többiek vetítése után pedig Réz András beszélget a nézőkkel - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

Premiervetítésen lesz látható a 22 mérföld Mark Wahlberggel a főszerepben, a Sundance Fesztivál közönségdíjas alkotása, A bűnös, valamint a Legénybúcsú Bt. című francia komédia, a Defekt című amerikai thriller és a Libabőr 2 - Hullajó Halloween című családi vígjáték is.

A közönségtalálkozók alkalmával a Nyitva című tabudöngető vígjáték alkotóival, Nagy Pál Orsolya rendezővel és Helmeczy Dorottya producerrel is találkozhatnak a nézők, Az első ember című Ryan Gosling filmről pedig Kárpáti György beszélget majd.

Az X - A rendszerből törölve című filmet akadálymentes formában is elérhetővé teszi a filmünnep a látogatók számára. A telefonra letölthető MobileConnect alkalmazással hallás- és látássérültek is élvezhetik a Cinema City Aréna és Allee mozikban a vetítést.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...