2021.12.12. 11:00:03 7696 273

Praktikus és dekoratív kiegészítők a fürdőszobába
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ördög néha a részletekben rejlik – ez bizony nagy igazság. Igaz lehet ez akkor is, ha olyan praktikus helyiségekről van szó, mint mondjuk a fürdőszoba. Ha az év végi szabad napokat arra használnád, hogy feldobd ennek a helyiségnek a hangulatát, van néhány tippünk.

Fürdőszoba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fürdőszoba

Éljen a harmónia

Apróság, de érdemes arra ügyelnünk, hogy a szappantartó, pohártartó, szennyestartó, de még a WC-kefe is színben harmonizáljanak egymással.

Éljen a kontraszt!

Ha a csempe, fal világos, az egyéb kiegészítők legyenek sötétek. Ha viszont a fal kapott sötétebb árnyalatot, a kiegészítők, tárolók pompázzanak világosabb színben!

Éljen a romantika!

Sokat dobhatsz a fürdőszobád hangulatán néhány gyertyával. Ezek lehetnek illatosak is, színesek, hogy a szemed is gyönyörködhessen bennük. Egy-egy lazítós estén pedig betölthetik eredeti funkciójukat is!

Éljen a praktikusság!

Ha van még helyed a falon, szerelj fel néhány nyitott polcot, melyen aztán remekül elférnek a bevetésre váró törölközők. Ha ezek a textilek színben passzolnak a fürdőszobádhoz, akár dekorációs elemként is szolgálhatnak!

Éljen a nagy fürdőszoba!

Bizony, éljen, már aki olyan szerencsés, hogy nagy fürdőszobával áldotta meg a sors. De legyünk őszinték, nem sokan tartoznak ebbe a csoportba. Számukra, számunkra jöhet egy kis „optikai füllentés”, méghozzá egy méretes fürdőszobai tükörrel!

Éljenek a képek!

Akár saját magad által készített alkotásról, akár vásárolt fali képről van szó, ne idegenkedj attól, hogy ezzel díszíted a fürdőszoba, esetleg a WC falát is.

Éljen a fényfűzér!

Ha már úgyis szezonja van a különböző színű, hosszúságú fényfűzéreknek, kerülhet belőlük néhány a fürdőszobába is, mint dekorációs elem.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...