2018.06.07. 14:56:02 11366 324

Pillogj természetesen! – Hihetetlenül egyszerű és természetes megoldás a hosszabb szempillákért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ki ne álmodozna hosszú, igéző szempillákról, amellyel egy másodperc töredéke alatt képesek vagyunk meghódítani új kiszemeltünket, vagy éppen „régi”, számunkra tökéletes párunkat? Persze, erre is van megoldás, hiszen nagy divat manapság a műszempilla. De mi van, ha mi valami természetesebbet szeretnénk…?

Hosszú szempilla - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hosszú szempilla

Naná, hogy ez sem lesz akadálya, hogy szemtelenül pillogjunk régi/új „áldozatunkra”. Íme, egy természetes megoldás a miss.at jóvoltából!

Amire szükséged lesz!

Szerezz be babahintőport, egy vattapamacsot és természetesen a kedvenc szempillaspirálodat!

Ahogy elvégezheted a műveletet!

Először fesd ki a pilláidat a szempillaspiráloddal. Ha ez megvan, a vattapamacs segítségével óvatosan vigyél fel egy kis hintőport a szempillákra. Ezek után mehet még egy réteg a pillákra a szempillaspirálból.

A púder segítségével, illetve miatt pilláid hosszabbnak és vastagabbnak látszanak majd!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton; a Szent Anna tiszteletére rendezett búcsút palóc vendégség követi majd vasárnap.

Ledönthető-e az előítélet masszív fala?

Az egykori kémikus és egyetemi tanár, Fabinyi Rudolf, az 1930-as évek elején úgy fogalmazott, hogy a hiedelmek egész tömege úgy üli meg a közvéleményt, akárcsak a lidércnyomás, melyek között kimagasló helyen szerepel az előítélet. Bár Fabinyi ekkor leginkább a pszichiátriai betegségekben érintettekkel szemben állított beskatulyázásokat helyezte előtérbe, elmondható, hogy ez számos területre kiterjeszthető. Milyen (ős)forrásból eredeztethető ez a nem tapasztalatokra, hanem feltételezésekre alapozott megállapítás? Vajon ledönthetőek ezek a vaskos sztereotípia-falak?