2018.06.07. 14:56:02 11248 324

Pillogj természetesen! – Hihetetlenül egyszerű és természetes megoldás a hosszabb szempillákért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ki ne álmodozna hosszú, igéző szempillákról, amellyel egy másodperc töredéke alatt képesek vagyunk meghódítani új kiszemeltünket, vagy éppen „régi”, számunkra tökéletes párunkat? Persze, erre is van megoldás, hiszen nagy divat manapság a műszempilla. De mi van, ha mi valami természetesebbet szeretnénk…?

Hosszú szempilla - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hosszú szempilla

Naná, hogy ez sem lesz akadálya, hogy szemtelenül pillogjunk régi/új „áldozatunkra”. Íme, egy természetes megoldás a miss.at jóvoltából!

Amire szükséged lesz!

Szerezz be babahintőport, egy vattapamacsot és természetesen a kedvenc szempillaspirálodat!

Ahogy elvégezheted a műveletet!

Először fesd ki a pilláidat a szempillaspiráloddal. Ha ez megvan, a vattapamacs segítségével óvatosan vigyél fel egy kis hintőport a szempillákra. Ezek után mehet még egy réteg a pillákra a szempillaspirálból.

A púder segítségével, illetve miatt pilláid hosszabbnak és vastagabbnak látszanak majd!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában