2015.11.24. 19:15:27 10605 273

Pillanatok, amikor Apa megmenti a Világot (is) – Vicces és kedves videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugye, Nektek is volt egy olyan sejtésetek gyermekkorotokban, hogy apukátok szuperhős. Vagy ha nem is az, tutira ő a legerősebb a világon. De azt biztosra vettétek, hogy az ovistársak apukái közül a Tiétek a legbátrabb. Hogy erről meggyőzzétek a többieket, akár „vérre menő” vitákat is képesek voltatok lefolytatni.

Apa a hős | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Apa a hős | Fotó: youtube.com

És abban is 1000 %-ig biztosak voltatok, hogy ő a legokosabb, legjóképűbb, legviccesebb, vagyis a legtökéletesebb Apuka széles e világon.:-) És jó is volt így, hogy mindenki a saját apuját tartotta (és valószínűleg tartja ma is) a legleglegnek.:-)

És biztos, hogy minden Apa túl van már jó pár olyan pillanaton, amikor csakis az ő lélekjelenléte, gyorsasága, erős, biztos karja menthette meg az adott szituációt, a gyerek, gyerekek életét. A videón szereplő édesapák szerencséjére ezt egy közelben üzemelő kamera rögzítette is. Szóval, lehet, az Apukák tényleg szuperhősök…?:-)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...