2022.11.20. 13:43:55 5549 240

Pénztárcabarát szépségtippek – Avagy mire jó még a kávézacc?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Közeleg a tél, dübörög a fűtési szezon, ami idén „kicsit” más, mint eddig. Emiatt nem árt spórolni, amin csak lehet. Ha úgy érzed, a drágább kozmetikai kenceficéket is el kell engedned, ám nem szeretnéd, hogy ez a szépséged rovására menjen, van egy jó hírünk. A kávézacc a segítségedre lesz!

Kávézacc a szépségápolásban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kávézacc a szépségápolásban

Lássuk csak, hogyan helyettesíthetsz bizonyos krémeket, kozmetikai termékeket a megmaradt kávézacc segítségével!

Csak a sötét hajúaknak!

A kávé, illetve a zacc serkenti, élénkíti a hajhagymákat, ezáltal jó hatással van hajunk növekedésére. Egy csésze kávét keverj össze némi zaccal, és kend a hajad tövére. Viszont van egy rossz hírünk: mivel a fekete ital nem csak a világos ruhán, hanem a világos hajon is nyomot hagy, ezt a módszert inkább a sötétebb hajszínnel rendelkezőknek ajánljuk.

Nem csak belülről, kívülről is élénkít

Használd ki a kávéd élénkítő erejét mondjuk a bőrödön! Szuper testradírt készíthetsz belőle, a bőröd bársonyos lesz és élénkítő hatásának köszönhetően még a narancsbőrtől is segít megszabadítani. Ehhez szükséged lesz némi kávézaccra, egy csésze kávéra, egy teáskanál mézre és egy teáskanál olívaolajra. Keverd össze a hozzávalókat és dörgöld át vele a bőröd, majd alaposan mosd le.

Szem alatti karikák? Kávét neki!

Bizony, némi zaccal elbánhatsz ezzel a kellemetlen jelenséggel! Az ujjaid segítségével vigyél fel egy kevés zaccot a szem alatti részre, hagyd hatni pár percig, majd alaposan, de óvatosan mosd le. Arra ügyelj, hogy ne dörgöld meg a zaccal a szem érzékeny bőrét!

Még keresed a tökéletes arcradírt?

Akkor most megtaláltad! A kávézaccból készített házi kencéd tökéletes eltávolítja az elhalt hámsejteket, élénkíti a bőrödet. A kávé antioxidáns tartalma pedig segít lassítani a bőr öregedési folyamatait. A csodás kencédhez szükséged lesz 2 evőkanál olívaolajra, 2 evőkanál mézre és 2 teáskanál kávézaccra. Mindezt keverd össze alaposan, majd vidd fel az arcodra. Gondosan, de kíméletes dörgöld át vele az arcbőröd, és mosd le alaposan.

Bársonyos talpik télen is:-)

Habár a cipő, csizma ápol és eltakar, azért nem szeretnénk, ha a hideg időben is megkeserítené életünket a „reszelős” sarok. Keverj össze egy kevés kávézaccot némi olívaolajjal, és dörgöld át ezzel a talpadat, sarkadat. Amellett, hogy eltünteti az elhalt hámsejteket, élénkíti is a bőrt!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...