2020.01.13. 17:48:50 13138 318

Pasik, csinosban – Sálkötési technikák a teremtés koronáinak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A sál a tél elengedhetetlen kelléke. Tudják ezt a férfiak, sokuk előszeretettel viseli is ezt a ruhadarabot. Míg mi, nők, ezerféleképpen tudjuk viselni, a nyakunkba kötözni ezt a kiegészítőt, addig a férfiak letudják a „nyakba és teker” módszerrel. Pedig lehet, ők is vágynának a változatosságra!

Sál férfiaknak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sál férfiaknak

Míg nekünk, hölgyeknek számtalan módszer létezik arra, hogyan is biggyesszük a nyakunkba ezt a téli ruhadarabot, addig a férfiak mintha kimaradtak volna ebből a körből… Szerencsére, csak eddig! Hiánypótló videók következnek, avagy sálkötési tippek férfiaknak!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...