2023.04.12. 10:10:00 5461 214

Párosan szép... a randi? Ezért menjetek négyesben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A páros randi ötlete akkor nem tűnhet vonzónak, amikor a pár (már és még) a rózsaszín ködfelhős szakaszban van. Ez az az időszak, amikor a világon senki sem létezik a számunkra a szerelmünkön kívül, és a környezetünk számára enyhén zavaró lehet, hogy állandóan a másikon lógunk.

Páros randin - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Páros randin

Az ismerkedési szakaszban vagy akkor, amikor már jobban ismerjük a párunkat, érdekes ötlet lehet egy másik pár meghívása a randinkra. Az első esetben a nagyobb biztonság, míg a másodikban a beszélgetések témakörének bővítése lehet a fő mozgatórugó.

Képzeljük el, hogy a neten vagy pl. egy szórakozóhelyen megismerünk valakit, akivel nincs közös baráti társaságunk. Főleg nőként lenne nagyon kockázatos kettesben maradnunk egy szinte teljesen idegen személlyel. Ilyenkor akár egy vakrandit is szervezhetünk a sajátunkkal párhuzamosan, hogy a kiválasztottunk egy szingli ismerősét össze ismertessük a saját egyedülálló barátnőnkkel.
Természetesen fennáll a veszélye annak, hogy a másik jövendőbeli pár tagjai nem szimpatizálnak egymással, viszont arra is nagyobb esélyünk van, hogy a beszélgetés nem fog olyan sokszor akadozni, mintha ketten faggatnánk egymást.

Természetesen egy már jól működő kapcsolatban is megvan az igény arra, hogy kimozduljunk otthonról, de mivel otthon úgyis kettesben töltjük az estéinket, ilyenkor szórakoztatóbb lehet egy hasonló értékrenddel és ízléssel bíró pár elhívása magunkkal a kitalált programra.
Persze moziba vagy színházba nem érdemes másokat is hívnunk, ha ezek az este egyedüli programjai, mert az ilyen helyszíneken mi magunk sem fogunk sokat beszélgetni. Azonban, ha ezek után beülünk vacsorázni, vagy egy pohár italra egy bárban, már jó kis beszélgetés kerekedhet négyesben az előző órákban látottakról.

Ahová négyesben is érdemes randit szervezni:

Étterem, táncos szórakozóhely, városlátogatás, állatkert, túrázás, főzőiskola, kézműves fesztiválok és vásárok, bowling, biliárd, kiállítás, szabadulószoba, társasjáték est…
A közös élmények nemcsak a szerelmespárok kapcsolatát, de a baráti kötelékeket is mélyíteni fogják!

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...