2023.03.09. 09:25:00 5872 222

Páratlanul a párok között - Így éld túl, ha csak te vagy szingli a baráti társaságban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az élet hozhat minket olyan helyzetbe, amiben először nagyon rosszul érezzük magunkat: Ilyen például az, amikor a házastársak vagy élettársak alkotta régi baráti társaság egyensúlya egy szakítás miatt felborul. Amennyiben hosszú idő után bomlik fel egy kapcsolat, még kínosabb lehet a szituáció, mivel a barátok jó része már közös barátokká vált.

Egyedül a párok között - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egyedül a párok között

Abban a sajnálatos esetben, amikor nem tudtatok békésen szétválni a korábbi társaddal, indulatok szabadulhatnak el a baráti társaságban is, amelyek megoszthatják az addig egységes kompániát. Van, hogy minden igyekezetünk ellenére sem simítódnak el teljesen a nézeteltérés okozta károk. Ilyenkor jobban tesszük, ha nem ragaszkodunk a korábbi felálláshoz görcsösen, hiszen teljesen természetes, hogy a baráti társaságok dinamikája is folyton változik.

A fájdalmas szakítás után jól esik vidám társaságban lenni, hiszen ez segíthet nekünk elterelni a figyelmünket a bajunkról, ugyanakkor nem eshet jól az, ha mások a „tökéletes” boldogságukat dörgölik az orrunk alá. Ügyesen kell lavíroznunk ahhoz, hogy ne maradjunk ki a megszokott társaságunkból, de ne is lógjunk állandóan a párok nyakában, mint gyertyatartó.

A párokra jellemző, hogy szabadidejük egy nagy részét szeretik közösen eltölteni, bár ez nem jelenti azt, hogy kizárólag kettesben. Ezért, amikor megbeszéled az azonos nemű ismerősökkel, hogy jó lenne összefutni egy baráti csevejre, sokszor előfordul, hogy ők a szerelmükkel együtt jelennek majd meg. Ezt elkerülve mondjuk meg nyugodtan, hogy ez a meghívás kizárólag az ő személyüknek szól most, és a következő alkalomra helyezz kilátásba egy másik programot, amire már mindenkit szeretettel vársz.

Természetes, hogy a megváltozott élethelyzet benned is változásokat eredményez, és nem vágysz olyan sokat a megszokott közegben lenni. Főleg, ha ott semmi esélyt nem látsz egy új kapcsolat kibontakozására.
Ilyenkor van itt az ideje új szórakozóhelyek felkutatásának, vagy még jobb, ha egy új – semmiképpen sem magányos - hobbiba kezdünk bele! A hasonló felfogású, szintén egyedülálló emberek barátsága sok új élményt szerezhet neked, és ki tudja, talán az új szerelem is általuk talál rád.

Amennyiben sem a régi, sem az új baráti társaságod nem ér rá veled lógni, akkor sem kell otthon ülve az online randiappok oldalait nézegetned titokban. Számtalan olyan program van, amelyen egyedül sem ciki részt venni.

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...