2024.02.16. 17:39:49 6958 208

Óvd a szőkét! – Tippek, hogy szépen csillogjanak a világos tincseid!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bármennyire is terjednek a szőke nős vicces, legyünk őszinték: ez a szín soha nem megy ki a divatból! Mert ha jól választjuk meg az árnyalatot, akár néhány évet fiatalodhatunk is vele. Persze, mint minden „hajszépészeti” beavatkozás, ez is igényel odafigyelést, hiszen igencsak igénybe veszi sörényünket.

Szőke modell - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szőke modell

Ahhoz, hogy sokáig csillogjanak a szőke tincsek, érdemes egy kis figyelmet fordítani a szőkített haj ápolására.

Télen nem aktuális… annyira

Ha lehet, óvd a hajadat is a túl sok UV-sugárzástól! Vagyis nem csak bőröd érdekében ne menj nyáron a tűző napra, hanem a hajadra is figyelj ilyen módon! A túl sok vagy túl erős napfény elvonhatja a hajszálakból a folyadékot, így tincseid előbb kiszáradnak. Ha tudsz, használj fényvédővel ellátott hajápolási termékeket!

Még nagyobb figyelem a rendszeres ápolásra

A kiszáradás miatt a túl gyakori hajmosás sem ajánlott. Nagyon maximum háromnaponta érdemes megáztatni a sörényedet. Arra azonban ügyelj, hogy hetente egyszer kerüljön a hajadra valamilyen pakolás, ami feltölti folyadékkal, ásványi anyagokkal, vitaminokkal!

A hajvégekre is ügyelj!

Egy-egy ilyen kúra alkalmával, de akár minden hajmosás után is kerüljön a hajvégekre ápoló olaj. Így elkerülheted a hajvégek töredezését.

Kerüld a hőt!

Vagy ha elkerülni nem is tudod, ne a maximumon használd a hajformázó eszközöket, mint hajszárító, hajvasaló, kúpvas és társai. Használj hővédő sprayt, hogy megóvhasd a hajszálakat a nagyobb igénybevételtől.

Teázz!

Főzz meg egy adag kamillateát, hagyd kihűlni, majd a hideg főzettel öblítsd át a sörényed. A hajad újra fényes, csillogó lesz!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!