2017.09.21. 17:59:40 12323 361

Otthon slampos vagy sikkes vagy? Hogyan legyél inkább ez utóbbi?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szögezzük le: nem feltétlenül hervasztó látvány egy melegítő nadrág, ha abban olyan fenekünk van, hogy csak na, és egyáltalán nem hódít a kisestélyi a mosókonyhában... Legalábbis szerintünk. Viszont az tényleg nem árt, ha adunk magunkra otthon is.

Otthon sikkesen - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Otthon sikkesen

Az elnyúlt póló, a lógós seggű gatya, a kihipózott, egyébként is agyonhordott pulcsi viszont valóban lehet lohasztó. Főleg, ha nap mint nap ebben lát a párod. Legyen az nő vagy férfi, egy kis stílus otthon sem árt... Most természetesen a hölgyekre koncentrálunk.

Nyáron valahogy könnyebb helyzetben vagyunk, hiszen a rövid nacik, szoknyák, spagetti pántos vagy éppen mélyebben dekoltált felsők, ruhák simán lehetnek egyszerre kényelmesek és szexik, otthon is szívesen felvesszük őket. A cidri beköszöntével azonban beszűkülnek a lehetőségek, már ami a kényelmes és egyben csinos ruhákat illeti. Ez azonban nem azt jelenti, hogy két ruhadarabra korlátozódjon az otthoni viselet: a mackó felsőre és mackó alsóra... (bár ezekkel sincs semmi problémám, lásd alább.) Adunk pár ötletet, amitől otthon sem fogod slamposnak érezni magad, és változatosabban öltözhetsz!

1. Sztreccs farmer

A farmernadrágot egyesek kényelmetlen viseletnek tartják, ezt valószínűleg azért gondolják így, mert még nem találták meg a számukra megfelelő fazont és anyagot. Igen, anyagot, mert farmer és farmer között hatalmas különbség lehet. Nekünk ez vált be: a puha, vékonyabb anyagú, sztreccses, egyenes szárú farmer nacik, melyekben otthon is vígan elvagyok, akár még a gyerekkel is kúszok-mászok a szőnyegen... Ráadásul ez a fajta nem is olyan drága. Próbáld ki!

2. Cicanaci

Ha már a nadrágoknál kezdtük, akkor maradjunk az alsóknál. A cicanadrágok vagy leggingsek nagyon kényelmesek, szóval a kényelmetlen kifogást kihúzhatod az ellenérvek közül. Választhatsz akár sportosabb fazont is otthonra, vagy pamut verziót, hiszen mindegyik szuper, sőt, vannak vastagabb anyagúak, amelyekben télen sem fogsz fázni. Persze ne feledjük, hogy a cica nadrág nem nadrág... szóval tunikával vagy hosszú pulcsival illik viselni az utcán, de otthon talán tehetünk kivételt, ha úgy érezzük jól magunkat. :) Főleg, ha egy sportosabb darabot választottunk, azok feszesebben tartanak, vastagabb szövésűek. Valószínűleg a párunknak sem lesz kifogása ellene... :D

3. Vastag harisnya

A kötött, vastagabb harisnyák otthon is ideálisak, ha van hozzáillő kényelmes szoknyánk vagy ruhánk. Nekem általában az a kifogásom ez ellen, hogy a) hülyén néz ki vele a papucs, amit otthon hordok :D, b) van egy kiskutyám. De ha neked van egy megfelelő papucsod és nincs kiskutyád, akkor miért is ne lehetne otthon harisnyában és szoknyában port törölni... Amíg te jól érzed magad benne, bármit megtehetsz. :) Egy puha harisnya és egy kényelmes kötött vagy pamut szoknya pedig otthon sem túlzás!

4. Tunika vagy hosszú pulcsi

Haladjunk felfelé. A hosszított felsők felveheted farmerral, cicanacival vagy akár harisnyával is, ha eléggé hosszú, így egy nő ruhatárából nem hiányozhat ez a ruhadarab. Legyen belőle mindenféle: rövid- és hosszúujjú, sima pamut és vastagabb kötött is. Ezt felveszed és már csinos is vagy, ráadásul nagyon kényelmes és még a derekad sem fázik benne. Ma divat az oversized, azaz a nagyra méretezett pulcsi, póló és tunika is, ezek végképp nagyon kényelmesek és ez a fazon, ahogy mondani szokták: ápol és eltakar...

5. Ing

Tök jó, mert újra divat a pamut ing, sőt, még a vékonyabb flanel is. Ezek mindegyike kényelmes és mutatós. Legyen kockás, egyszínű vagy csíkos, egy farmerrel öltöztet - otthon is. Vehetsz alá egy trikót, így biztosan nem fogsz fázni, sőt, a felső gombokat sejtelmesen kigombolhatod. A fehér inget persze tartogasd az olyan eseményekre, melyek azt kívánják.

6. Pólópulcsik, pamutfelsők

Mi ezekből nem az oversized (nagy méretű), hanem a testhez simuló vagy legalábbis enyhén A vonalú változatokra szavazunk, akármi is éppen a divat... Persze minden az alakodtól függ. A test vonalát követő pólópulcsik láttatni engedik a derekadat, de egy lazább felső is csinos lehet. Ezek azok a darabok, melyekből soha nem elég, mert farmerrel, melegítő gatyóval, cicanadrággal és szoknyával is hordhatóak. Többféle színt, fazont beszerezhetsz és hordjad őket bátran otthon is! Egy kis kardigán is elfér fölé, ha hűvösebb van. Ne félj egy kis színt vinni az otthoni öltözékedbe sem, nagyon tuti bordós árnyalatokat lehet kapni idén ősszel!

7. Kötött ruha

A kötött ruhák rendkívül kényelmesek és melegek, egy vastagabb harisnyanadrággal otthon is simán felveheted, ráadásul nagyon csinosak is. Biztos nem lesz ellenvetés, ha ebben teregetsz.

Melegítő nadrág ;)Melegítő nadrág ;)

Két mondat a melegítőnadrág védelmében

Én imádok mackóalsóban a páromhoz bújni, amikor rajta és rajtam is az van. Sőt, fétisem a melegítőgatya férfiakon :D, de ismerek olyan hölgyeményt, aki a kantáros nadrággal van hasonlóan!

Szóval, uraim és hölgyeim ne mondjatok le a kényelemről sem, mert azt gondoljátok, hogy az slampos... Mert lehet az akár szexi is...., attól függ, hogy ki és hogyan viseli. :)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...