2021.11.13. 14:03:16 7778 271

Őszi melankólia, viszlát! – 5+1 tipp, ha már unod a ködös évszakot
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Legyen bárki bármekkora őszrajongó, azért így november felé már neki is kezd kicsit tele lenni a hócipője a nyirkos, ködös idővel, és szomjazik egy kis napfényre. Sajnos, a napfényt nem tudjuk garantálni, de szuper tippjeink segítségével kicsit javíthatsz a hangulatodon!

Boldogság, ősz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldogság, ősz

Bekuckózni jó, de…

… csak csínján vele! Ne töltsd minden estédet a 4 fal között, egy plédbe burkolózva, még ha otthon az időjárás nem éppen a legbarátságosabb arcát mutatja. Keresd a társaságot, hívd fel, hívd el őket, egyszóval ne állj le e nyüzsgéssel ősszel sem!

Parkettre fel!

A tánc télen-nyáron, ősszel-tavasszal, szóval az év bármely szakában gyógyír! Csavard fel a szőnyeget otthon, tekerd fel a hangerőt és tombolj egyet a kedvenc dalaidra!

Tarts egy szépségnapot!

Fodrász, kozmetikus, manikűr-pedikűr! Szépülj meg kívülről, és dobd fel a hangulatod!

Egy kis fény sose rossz!

Ha szép az idő, használd ki, sétálj egyet, ha néhány napsugár előbújik! Ha nagyon nem akaródzik már sütni a nap, végszükség esetén néhány perc a szoláriumban is sokat segíthet a lelkiállapotodon!

Tervezz!

Ha van lehetőséged, utazz el pár napra! Gyönyörű kirándulóhelyeket találsz kül- és belföldön egyaránt! Ha az utazás nehezen kivitelezhető, tervezd meg a jövő évi, vagy egy jövőbeni nyaralásodat! Egyszóval: álmodozz!:-)

Finom és egészséges falatok? Hm, jöhet!

Kerüld a gyomrot elnehezítő ételeket! Válassz egészséges, könnyű fogásokat, hogy pocakod és így a lelked is megkönnyebbüljön!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...