2024.05.23. 15:32:00 5448 207

Összeállt a Kultkikötő teljes programja
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mintegy kétszáz program, többek között színházi előadás, koncert, kiállítás, templomséta és családi program várja az érdeklődőket a Kultkikötőben a Balaton négy településén május végétől augusztus végéig.

Balaton - Tihany Fotó:123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Balaton - Tihany Fotó:123rf.hu

A Kultkikötő programjainak helyszíne Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonboglár és Alsóörs lesz. A fesztiválon fellép mások mellett a Bagossy Brothers Company, A GRUND - vígszínházi fiúzenekar, a Budapest Bár és Charlie.

A programkínálatban a koncertek mellett nagyszínpadi előadások, musicalek, kamaradarabok és monodrámák is szerepelnek. Fellép többek között Hernádi Judit és Kern András, Schell Judit és Szervét Tibor, Csákányi Eszter, Mucsi Zoltán, Grecsó Krisztián, Rezes Judit és Szabó Győző, Kollár-Klemencz László, Kiss Tibi, Gyabronka József, Bezerédi Zoltán és Mertz Tibor, Szulák Andrea és Szemenyei János, Beck Zoltán és Vecsei H. Miklós, Lukács Miklós, Máté Gábor és Mácsai Pál, Bősze Ádám zenetörténész, illetve a Karinthy Színház, a Rózsavölgyi Szalon, a Kőszegi Várszínház, a Gyulai Várszínház és a Pannon Várszínház társulata is.

Az összművészeti fesztivált új program színesíti Templomséták a Balaton körül címmel. A program során Zubreczki Dávid újságíró nyújt betekintést az érdeklődőnek több Balaton-parti település múltjába és jelenébe. A színházi és zenei repertoárt kiállítások egészítik ki. A balatonboglári Vörös és Kék kápolnában kortárs magyar művészek alkotásait mutatják be. Várady Róbert és Szabó Franciska a létezés metafizikáját elemző, Gaál Kata és Bács Emese a nagyvárosok nyüzsgő életét bemutató, valamint Weiler Péter és Bartha Dóra balatoni reggeleket visszaidéző kiállítását tekinthetik meg a látogatók.

A legkisebbeket báb- és gyerekszínházi produkciókkal, kézművesfoglalkozásokkal várják. Megismerhetik többek között Süsü, Kippkopp és Tipptopp, Boribon, Vitéz László, Szaffi, Pinokkió, Csizmás Kandúr és Kóc bohóc történetét.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...