2019.07.06. 11:01:23 9309 262

Őrizd meg a barnaságod! – Ezeket a tippeket vesd be!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyarat nem csak a hosszú nappalok, a strand nyújtotta örömök, a finom lángos vagy éppen az előttünk álló szabadság miatt imádjuk. Az igazi napbarnította bőr még egy jó indok arra, hogy a nyár a kedvenc évszakunkká lépjen elő.

Napozás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Napozás

És mit kell tenned ahhoz, hogy sokáig élvezhesd a strandon megszerzett barnaságot? Az alábbi tippek közül néhányat, de inkább mindet érdemes ennek érdekében megfogadnod!

Csak lassan!

Nem kell mindjárt a lovak közé csapni! Az első strandolós-napozós napodon bőven elég, ha az árnyékból figyeled az eseményeket és csak a késő délutáni órákban merészkedsz ki a napsugarak alá. Ne sokkold a bőrödet egyből nagy mennyiségű napsugárral, lényeg a fokozatosság. És persze, a megfelelő fényvédelemről se feledkezz meg!

Hogy egyenletes legyen a barnaságod!

Ehhez elengedhetetlen, hogy a számodra megfelelő bőrradírral dörgöld át a tested a strandolás előtti este, vagy épp még aznap reggel. Így eltávolíthatod az elhalt hámsejteket, egyéb szennyeződéseket a bőrödről, hogy az szépen, egyenletesen barnuljon.

Belülről is támogasd!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy nagy melegben a megfelelő folyadékbevitel elengedhetetlen! Ha a tested egészsége nem lenne elég indok a folyadék fogyasztására (hm, jó vicc:-)), akkor gondolj arra, hogy a már megszerzett barnaságodat könnyebben megőrizheted, ha a megfelelő mennyiségű, vizet, gyógyteát, esetleg higított gyümölcslevet veszed magadhoz. Úgyhogy, itt egy újabb motiváció a megfelelő mennyiségű folyadék elfogyasztására.

Ápold utána is!

Napozás után pihentesd bőröd! Végy egy kellemes zuhanyt, mosd le róla a már „nem használt” naptejet, illetve a rátapadt szennyeződéseket, és kend be napozás utáni testápolóval. Bőröd így könnyebben pótolja az elveszített folyadékot, esetleg vitaminokat is.

Gondoskodj róla otthon is!

Amúgy is, de a napozást követő időszakban a forró, vagy legalábbis túl meleg vízben történő lubickolást felejtsd el. Egy gyors, langyos vizes zuhany ideálisabb lehet számodra ilyenkor! És ami még fontos lehet: alkoholmentes, természetes összetevőjű tusfürdőt, szappant használj ilyenkor!

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...