2024.04.06. 15:20:37 5759 212

Öregítenél? Fiatalítanál? – Ezeket az árnyalatú rúzsokat válaszd!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg az ember fiatalabb korában képes volt szinte bármit az arcára, de legalábbis a szájára kenni smink gyanánt, addig idősebb fejjel igencsak meggondolja, melyik árnyalat után nyúljon. Mert vannak színek, melyek segítségével letagadhatunk néhány évet. És olyanok is, amikkel „megnyerhetünk” néhány plusz esztendőt.

Rúzsok | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rúzsok | Fotó: 123rf.com

De ki szeretné magát idősebbnek mutatni, ha egyszer fiatalabbnak is tűnhet? Melyek azok a rúzsárnyalatok, amelyek javíthatnak, és melyek azok, amelyek ronthatnak a helyzeten?

El a kezekkel!

Talán nem okoz nagy meglepetést, ha azt mondjuk, a sötétebb árnyalatok, pláne, ha maga szín sem áll jól nekünk, sajnos sokat öregíthetnek az arcunkon. A bőrünk sápadtabbnak, fénytelenebbnek tűnhet egy-egy sötétebb szín mellett, úgyhogy ezeket érdemes óvatosan kezelni. Ha semmiképpen nem akarunk megválni ezektől, a matt helyett inkább a fényesebb, csillogósabb verziót válasszuk.

Ha nyernél néhány évet!

Ebben az esetben a „babásabb”, vagyis a rózsaszín, a barack, a lilás, vagyis a természetesebb árnyalatok felé érdemes keresgélned.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...