2023.08.14. 17:54:32 7596 266

Online szerelem? Miért is ne!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az internet világával kitárultak előttünk a lehetőségek, szinte minden téren. Mondhatjuk, hogy a szerelmi szokásaink is átalakultak, megváltoztak ezáltal. Bizonyos szempontból ez jó lehet, más szempontból pedig rendkívül ijesztő. Mi összegyűjtöttünk most néhány érvet, hogy miért is ne vessük el az online szerelem lehetőségét. Mint mindenben, ebben is lehetnek pluszok, pozitívumok, melyeket érdemes kihasználni, természetesen kellő óvatosság mellett.

Online ismerkedés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Online ismerkedés

Először is vizsgáljuk meg, mik azok a fontos jelek, amelyek alapján el tudjuk dönteni, hogy egy online kapcsolat komolyra fordulhat. Az első, és talán a legfontosabb, hogy a levelező partnerünk nem tűnik el. Az természetesen előfordulhat, hogy nem ér rá, de hetekre nem nyeli el a föld minden figyelmeztetés nélkül. Ha ez mégis előfordul, el lehet kezdeni gyanakodni, hogy nem komoly emberrel van dolgunk.

Fontos, hogy merüljön fel a személyes találkozó gondolata is, lehetőleg mindkét fél részéről. Ha csak az egyikünk szeretne találkozni, de a másik vonakodik és halogat, akkor lehet, hogy nem is kell erőltetni a dolgot. Amennyiben mindketten alig várjátok, hogy élőben is megismerjétek egymást, akkor nincs mire várni, vágjatok bele!

Ha az online levelezés már nem merev, feszélyezett, hanem megtelik apró kedvességekkel, cukiságokkal, netán humorral, akkor talán elindult valami. Amikor két ember kezd összehangolódni, akkor megjelenik az az érzés is, hogy tudnak lazán viccelődni és kedveskedni egymással. Ez az első komolyabb lépés egymás felé.

Az is fontos szempont lehet ebben az esetben, hogy mindketten hosszabb ideje egyedül vagytok, és nem csak futó kalandot kerestek. Ha ezt már az elején megbeszélitek, kiderül, hogy érdemes-e tovább is lépni az ismerkedésben. Gyakran a csalódás oka az, hogy a két fél félreérti egymást. Míg az egyik csak flörtölni, barátkozni szeretne, a másik komoly kapcsolatra vágyik. Ha ezt már az elején tisztázzuk, akkor megkíméljük egymást a fölösleges csalódásoktól.

Amennyiben már tudtok kicsit komolyabb dolgokról is beszélgetni az időjáráson kívül, az is egy hosszabb kapcsolathoz vezethet. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy azonnal egymás fejére kell borítanotok a teljes magánéleteteket, de lassan lehet nyitni egymás felé, és kicsit személyesebb információkat megosztani a másikkal. De ez csak akkor működik jól, ha valóban kölcsönös. Ha lelki szemetesládát keres a másik, az nagyon hamar teherré válik a partner számára.

A következő jó jel, ha már vitatkozni is tudtok egymással. Bármilyen hihetetlen, ez egész pontosan így van. Ugyanis tudomásul kell vennünk, hogy senki sem tökéletes. Vannak a kapcsolatokban súrlódások. Ezekkel pedig az apróbb hibáink és hiányosságaink kerülnek felszínre. Ha a másik ezt jól képes kezelni és tolerálni, illetve ki tudtok békülni, az azt jelentheti, hogy lehet esélye a közös jövőnek. Amint idáig eljuttok, már szinte hónapok is eltelhetnek. Észre sem veszitek, de már egy pár vagytok. Ilyen esetben ez szinte természetes és gördülékeny. Csak egy kevés bátorság és nyíltság hiányzik hozzá. Szóval, ne féljünk, vágjunk bele bátran, mert bátraké a szerencse!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.