2021.07.01. 17:54:29 9089 216

Online lelki tanácsadó felületet indít a debreceni Forrás egyesület
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Online lelki tanácsadó felületet indít csütörtöktől a debreceni Forrás Lelki Segítők Egyesülete.

Lelkisegély - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lelkisegély

Berényi András közleménye szerint a FOLT - Forrás Online Lelki Tanácsadás nevű felület egy korábbi pályázat folytatásaként, az Emberi Erőforrások Minisztériuma tízmillió forintos támogatásával valósul meg. Célja a gyerekek, serdülők, hozzátartozóik és segítőik lelki egészségének megőrzése, online segítő szolgáltatás kialakítása a mentális problémák jelentkezésekor, különös tekintettel a koronavírus-járvány miatt megjelent újabb pszichés gondokra.

Az elmúlt évek tapasztalatai szerint a fiatalok segítése pszichés és addikciós problémáikban egyre inkább az online tér felé tolódik. A koronavírus-járvány felerősítette ezt a folyamatot és igényt - tudatta az elnök.

"Ezt a szükségletet felismerve határozta el az egyesület, hogy komplex, online szolgáltatást hoz létre, amely a fiatalok, illetve hozzátartozóik, segítőik számára a lelki és életvezetési problémáikban nyújt segítséget a virtuális térben képzett és tapasztalt mentálhigiéniás és szociális szakemberek segítségével" - közölte Berényi András.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...