2016.04.29. 16:38:55 7575 248

Olvasszuk meg! – Egy őrült csatorna, ahol mindent megolvasztanak!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Érdekes és furcsa mód szemet gyönyörködtető nézni, ahogy különböző dolgokat megolvasztanak. Sőt, néha még némi elégedettség érzet is eltölti az embert, ahogy végig követi a folyamatot, miközben egy óriás cukorka, vagy egy lakat szétfolyik a lángszóró hatására, vagy egy zokni szétoszlik a savtól. A lényeg, hogy mindent meglehet olvasztani.

Olvasztás | Fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Olvasztás | Fotó via youtube.com

A tudomány az tudomány, a kísérlet az kísérlet.

Az aceton és a styrohab pohár találkozása

A vattacukor olvasztása

Egy óriás cukor megolvasztása

Lakat olvasztása - avagy ha nincs kulcsod jól jöhet egy lángszóró

Forrás: Let's melt this - youtube csatorna

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...