2023.10.27. 08:30:28 5841 224

Öltözz csinosan és spórolj időt! – Mert nincs lehetetlen!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A reggeli készülődés alatt minden perc, amit meg tudunk spórolni, és esetleg alvásra tudunk fordítani, bizony nagyon is számít! Ha előző este feccölsz bele némi energiát, és nagyjából összekészíted a holmidat, azzal nyert ügyed van! Ám ez sem minden esetben jön össze!

Blézer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Blézer

Fáradt voltál, fennforgás volt és így ki is ment a fejedből, vagy csak éppen lusta voltál, emiatt a reggel kicsit rohanósabbra sikeredett. Ha gyakran előfordul veled ilyen, és a „nem szeretem” élmények közé sorolhatóak ezek a reggelek, abban az esetben mindenképpen jegyezd meg a lentebb írt összeállításokat, mert jól fognak jönni! Ha van a fejedben néhány gyorsan előkapható szett, hogy ne kelljen rajt agyalnod, mit is veszel fel aznap, azzal nem kevés időt, energiát és idegeskedést spórolhatsz meg!

Légy összhangban!

Egy szövetnadrág és a vele anyagában összhangban lévő mellény tuti befutó akkor is, ha komolyabb összeállítás illik a napodhoz, vagy ha Te vagy komolyabb hangulatban. A mellény alá mehet egy ing, fehér top vagy póló, az az alkalomtól függ.

Ha a sportosan elegáns a hangulatod!

A farmer+blézer kombóval nem tudsz mellé lőni. A szett komolyságát növelni vagy csökkenteni tudod azzal, hogy milyen stílusú cipőt veszel hozzá. Egy sneakerrel laza és mindenekelőtt kényelmes viselet lesz, míg egy magassarkúval inkább elegáns, komolyabb hatást kelt, így akár egy fontosabb találkozóra, tárgyalásra is magadra öltheted ezt a szettet.

Idézd meg a vadnyugatot!

Ha lapul a szekrényed mélyén egy átlapolós ruha, egy hosszú szárú, akár western stílusú csizmával laza, kényelmes és nem szokványos viselet lesz! Egy különleges nap és/vagy egy különleges ember bizony megérdemli!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...