2019.10.21. 14:01:13 6766 239

Öltöztesd fel a mobilod! – Szuper ötletek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg egyeseket szinte teljesen hidegen hagyja, milyen tok/tartó fedi a telefonjukat (jelen:-)), azt leszámítva, hogy védjen, addig mások szinte sportot űznek abból, hogy rendszeresen cseréljék a telefonjuk „borítását”. Az üzletek igyekeznek kielégíteni a vásárlók igényeit, de persze ebből is a legjobb a házi!:-)

Mobiltok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mobiltok

Szóval, ha csak néhány ötletre van szükséged, amivel feldobhatod a telefonod kinézetét, és érzel magadban elegendő tehetséged, a kézügyességed szuper, de legalább a lelkesedésed nagy, nézd meg a lenti videót és alkoss!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...