2023.01.12. 09:35:00 7273 258

Nyuszi, hopp! Ezt ígéri nekünk 2023, mint a Nyúl éve
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Talán te is tudsz róla, de Kínában bizony még mindig tart az óév, csak január 22-én lépnek át a kínai holdújévbe. 2023 pedig a nyúl éve lesz, ezért a (korábbi bármelyik) nyúl évében születettek különösen lendületes, ugyanakkor kissé balszerencsés időszaknak néznek majd elébe.

A nyúl éve - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A nyúl éve

Viszont 2023. január 22. után a disznó, a kutya és a kecske éveiben születettek számára köszönt majd be különösen szerencsés év. Remélhetőleg ez a békés állat végre tényleg békét hoz mindannyiunk életébe, de legalábbis nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb időszakot, de erre átgondoltan kell felkészülnünk. A nyúl állatövhöz ezúttal a víz elem kapcsolódik, ami lágyan csordogáló energiája révén talán képes lesz erősíteni a nyúl pozitív hatásait.

Ezt hozhatja számunkra a Nyúl éve 2023-ban

(Amennyiben együtt tudunk működni a minket segíteni szándékozó energiákkal.)
A kínai horoszkópok szakértői szerint a nyúl éve az elhidegülés és az ego térnyerése helyett végre teret enged a közösségépítésnek, az eddigi munkálkodásunk gyümölcse számos életterületen beérik. Az előttünk álló hónapok alatt egy sor váratlan lehetőség fog az utunkba kerülni, amelyek kellő kalandvággyal nekiindulva szerencsés végkimentellel végződnek majd.
Szakmai sikereket kemény munka árán, míg romantikus elképzeléseinket nagyfokú nyitottság útján teljesíthetjük be az idén. Ebben az évben bizony az események könnyen próbára tehetik a türelmünket, ilyenkor csillapítsuk le magunkat és hallgassunk belső bölcsességünkre!

Szerencsehozó praktikák a Nyúl évére

Az év színének kiválasztásakor vagy nagyon beletrafáltak, vagy tényleg mindent figyelembe vettek, ugyanis a pink és a piros szín közti tartományba eső magenta jól passzol az aktuális kínai állatövhöz. A nyulak balszerencséjét a piros színnel lehet a leginkább ellensúlyozni. Természetesen a víz zöldes-kékes színei is segítségül hívhatók, amennyiben szerencsénket szeretnénk megacélozni.

Forrás: www.thechinesezodiac.org

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...