2019.04.22. 10:50:45 8563 270

Nyuszi, hopp! – Amikor a tapsifülesek vicces kedvükben járnak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Boldog gyermekéveimben a nyuszikról kialakított képem megegyezett a nagy átlagéval: édes, szeretni való kis teremtményeknek gondoltam őket. Aztán, ahogy cseperedtem, és a vidéki nagymamánál eltöltöttem néhány nyarat, kicsit megváltozott a véleményem ezekről az apróságokról.

Húsvéti nyuszi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsvéti nyuszi

Ennek oka pedig egészen egyszerű volt: a nagymama rengeteg háziállattal bírt, köztük nyulakkal is, akik a ketrecekben kuksolva, furán bambulva, állandóan ételre várva nem tűntek sem aranyosnak, sem szeretni valónak. Pláne, hogy nem ártott vigyázni velük, hiszen akár harapással is képesek voltak jobb belátásra bírni az intim szférájukba betolakodót. Úgyhogy, a nyusszancsokkal való kapcsolatom innentől fogva megszakadt. Aztán persze, az én ismerőseimet is utolérte a „Tartsunk nyulat, mert olyan cuki!”-láz, így az ismerőseim körében, kutya vagy éppen macska híján, fel-felbukkant egy-egy tapsifüles, házi kedvenc gyanánt. Úgyhogy, végülis rájöttem, hogy a gyermekkorban kialakított kép, miszerint a nyulak édesek és szeretni valóak, annyira nem áll messze a valóságtól. Sőt, némelyiknek még egész jó „humora” is van!:-) Ezt figyeljétek csak!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...