2020.10.05. 17:54:18 9942 266

Nyiss otthon szépségszalont! – Tippek a bőröd ápolásához
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Megérkezett az ősz, már korábban sötétedik, így több időnk jut a benti feladatokra. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy házi szépségszalonunkat is feléleszthetjük, még többet téve ezzel bőrünk, hajunk szépségéért, egészségéért.

Arcpakolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Arcpakolás

A ragyogó bőrért!

Így ősszel, a Nap perzselő sugarai után, az őszi, nyirkos, hideg idő és a fűtés-szezon beköszöntével bőrünk szinte szomjazza a nedvességet. Készíts egy szuper maszkot egy avokádóból és fél doboz joghurtból. Vidd fel az arcbőrödre, 20 percig hagyd hatni, majd mosd le! A hidratálókrémről se feledkezz meg!

A testnek is jár a kényeztetés!

Egy kád fürdővízben elmerülni csak az igazi relax! Ehhez készíts házi fürdősót! Végy fél kg mélytengeri sót, tegyél hozzá 30 gramm szárított levendulavirágot és ugyanennyi szárított rózsaszirmot, de mehet bele néhány csepp rózsaolaj is!

Le az elhalt hámsejtekkel!

Készítsd szuper házi bőrradírt! Ehhez szükséged lesz nádcukorra, narancshéjra, fahéjra és némi napraforgóolajra! Keverd ezeket össze, és hagyd, hogy a cukor eltávolítsa az elhalt hámsejteket, a többi összetevő pedig ápolja, kényeztesse bőrödet!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...