2020.05.16. 18:19:09 10677 313

Nyiss ki mindent (is) ezekkel a tippekkel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, hogy Neked is meggyűlik a bajod egy befőttesüveggel, vagy éppen egy borosüveggel nem bírsz, dugóhúzó híján? Naná, hogy a konzervnyitó is elkeveredett valahova a nagy káoszban, ami a konyhaszekrény fiókjaiban uralkodik! Mit tegyünk most?

Konzerv nyitása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Konzerv nyitása

Mielőtt teljes lenne az elkeseredés, nézd meg ezt a videót és a benne látható trükköket, hogy biztos sikerrel járj, ha valamit éppen meglevegőztetnél!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...