2020.08.15. 17:41:20 7816 224

Nyaralni? Otthon? Naná!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az év első felében lezajlott események a 2020-as esztendő szinte teljes egészére rányomták és rányomják a bélyegüket. Igaz ez a nyárra is, idén sokan nem engedhetik meg maguknak például, hogy hosszabb vagy rövidebb időre elmenjenek nyaralni.

Nyaralás otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyaralás otthon

Van, akit a megfogyatkozott szabadsága, van, akit anyagi problémák akadályoznak idén abban, hogy benevezzen egy rövidebb vagy hosszabb lélegzetvételű nyaralásra. Ha szabadsággal nem állsz rosszul, illetve a hétvégéket használnád ki, hogy csippents magadnak egy kis otthoni „hálidéjt”, akkor csemegézz a lenti ötletekből!

Kezdődjön különlegesen a reggel!

A rohanó hétköznapokon nem mindig van időnk arra, hogy együtt étkezzen a család. Legyen ez a nyári hétvégéken, nyári szabadság alatt másként! Költsetek el egy finom reggelit együtt mondjuk az ágyban, vagy teríts meg a kertben, teraszon, erkélyen és csapjatok ott egy szuper reggeli partit! Ilyenkor van idő nyugodtan elkortyolni a reggeli kávét, teát és kicsit elmélyülni a napi sajtó tartalmában. Vagy „csak” beszélgetni egy jót a gyerekkel az élet nagy dolgairól.:-)

Tervezzetek!

Ami nagyon fontos, hogy érdemes a napot megtervezni, nehogy esetleg úgy elmenjen az egész nap, hogy aztán végül mindenki arra vár, hogy majd a másik javasol valami frankó kis programot. Persze, ahogy a nyaralás alatt is, itt sem kell percre pontosan kiszámolni mindent, de jó úgy felkelni, hogy tudjátok, aznap mi vár rátok.

Még mindig az étkezés!

Mikor voltatok utoljára enni valahol, akár a pároddal, akár a családdal! Ha már nyaralni nem mentek, egy közös vacsit egy közeli vagy éppen távoli étteremben megengedhettek magatoknak!

Egy jó film!

Ha ki nem hagynád a popcorn illattal átitatott üléssorokat, akkor irány a legközelebbi mozi! Ha viszont komolyan veszed az otthon nyaralósdit, akkor redőnyök le, sötétítő be, pattogtass kukoricát, készíts kényelmes kuckót a nappaliba és kucorodjatok be a kedvenc filmetek, sorozatotok elé! Indulhat a házi mozi!

Ismerd meg hazádat!:-)

Emlékszel még, mikor sétáltál utoljára a városban, vagy éppen a környéketeken? Fedezd fel újra szűkebb hazádat, tartsatok városnéző túrát, vagy kiránduljatok egyet a közelben!

Bírjátok a sátorozást?

Ha igen, akkor mindenképpen, ha még nem próbáltátok, akkor pedig ki ne hagyjátok az éjszakai sátorozást a kertben! Vagy ha kert híján vagytok, dobjatok össze a bungallót a nappali közepén takarókból, plédekből, párnákból és töltsetek el ott egy éjszakát!

Tarts csajos napot!

Mikor lenne idő egy több órás csajod csevejre, mint egy-egy szabad hétvégén, vagy a szabadság alatt. Beszéljetek meg egy napot és szervezzetek barátnős programokat! Menjetek el vásárolni, ebédeljetek együtt, vagy éppen töltsetek el egy teljes napot a strandon, mint a régi szép időkben!

Jöhetnek a barátok!

Azt hiszem, a karantén időszakában a legnehezebb az volt, hogy bizonytalanok voltunk, kivel is találkozhatunk. A család, barátok társaságát sokáig nem élvezhettük, ám szerencsére ennek vége, a tilalmakat feloldották már egy ideje, így nyugodtan tarthatunk kerti partyt, közös sütögetést, bográcsozást a barátokkal!

A fentieken kívül még számtalan programmal feldobhatod a nyári (otthoni) szabadságodat, nyári hétvégéket. A lényeg, hogy törekedj arra, hogy ez a pár nap valamiért könnyedebb, különlegesebb legyen, mint a többi!

Ötlet: akicsihaz.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...