2022.06.15. 12:05:00 8143 248

Nyaralás nélkül is élménydúsan, avagy maxold ki a nyarat otthon!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lassan vége az iskolának és a kisgyermekes szülők el kezdhetnek gondolkodni azzal, hogy a nagyszülőknél töltött időn és a közös családi nyaraláson kívül mivel teszik tartalmassá a nyári heteket. A nyári tervek készítése remek családi szórakozás. A bakancslistához hasonló programpontokat azok is felhasználhatják, akik idén otthonuk kényelmében töltik az egész nyarat.

Grill - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Grill

Idén egy szabály van: Összpontosítsunk szeretteink összetartozását erősítő programokra!
Lassítsunk és leljük örömünket egymás társaságában, így tényleg szórakoztatók lesznek a legegyszerűbb tevékenységek is!

Gondold újra! Nyári tevékenységlista otthon töltött napokhoz

  1. Barátkozás a grill mellett. Kerti sütögetés a család, az ismerősök, vagy miért is ne? A szomszédok társaságában.
  2. Világ körüli kézművesség. Gyűjtsetek ötleteket olyan tárgyakról, amelyek más országok lakóitól erednek és próbáljátok meg ti is elkészíteni otthon.
  3. Készíts meglepő ízű fagylalttortákat! Ne mondd meg a kóstolóknak, hogy melyik milyen ízesítésű, versengjenek csak azon, ki talál el minél több ízkombinációt.
  4. Táborozás a kertben. Akinél van épített tűzrakó hely, ne csak étel készítéséhez használja idén nyáron! Aludjatok a szabadban, amihez az esti történetmesélős tábortűz még jobban meghozza a hangulatot.
  5. Készítsetek különleges koktélokat! Gyerek, alkoholmentes és hagyományos kreációk ugyancsak készülhetnek a rögtönzött bartender-képzőtökben.
  6. Rendezzetek házi koncertsorozatot! Melyik családtagnak mi a kedvenc zenei stílusa? Állítsatok össze egy-egy személyre szóló listát, ha tudtok, mentsetek el néhány kapcsolódó koncertfelvételt és máris kész a műsorlista! Természetesen a rokonok és ismerősök is kaphatnak meghívást a kültéri zenebonára.

Az egyéb kötelező tevékenységeink utáni programtervezés és szervezés, akármilyen jó móka is, bizony kiveszi az erőt az emberből, ezért, mint családi programfelelőst, megillet egy kis nyugalom. Elő a függőággyal, a fülhallgatóval vagy egy jó könyvvel, hogy le tudd csillapítani a folyton zakatoló gondolataidat!

Ötlet: www.hopeforwomenmag.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton; a Szent Anna tiszteletére rendezett búcsút palóc vendégség követi majd vasárnap.

Ledönthető-e az előítélet masszív fala?

Az egykori kémikus és egyetemi tanár, Fabinyi Rudolf, az 1930-as évek elején úgy fogalmazott, hogy a hiedelmek egész tömege úgy üli meg a közvéleményt, akárcsak a lidércnyomás, melyek között kimagasló helyen szerepel az előítélet. Bár Fabinyi ekkor leginkább a pszichiátriai betegségekben érintettekkel szemben állított beskatulyázásokat helyezte előtérbe, elmondható, hogy ez számos területre kiterjeszthető. Milyen (ős)forrásból eredeztethető ez a nem tapasztalatokra, hanem feltételezésekre alapozott megállapítás? Vajon ledönthetőek ezek a vaskos sztereotípia-falak?