2017.06.25. 10:54:59 10884 321

Nyaralás helyett – 4+1 dolog, ami (majdnem) olyan pihentető, mint a nyaralás
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már júniust írunk, lassan, de biztosan tombol a nyár, megérkezik a rég várt szabadság, amiről egész télen ábrándoztunk. Ki egy hétre, ki 10 napra, ki még annál is többre „teszi le a lantot”, és lép a pihenés édes mezejére. De mi legyen addig, ha már alig-alig bírjuk?

Jóga - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Jóga

Ha úgy érzed, nem bírod már sokáig szabadság nélkül, esetleg ezen a nyáron nincs lehetőséged néhány napot, hetet munka nélkül tölteni, mutatunk néhány trükköt, hogyan is pihenheted ki magad valódi „szabi” nélkül.

Egy jó könyv sok mindenre orvosság!

Utazni szeretnél? De most azonnal és olcsón? Végy a kezedbe egy könyvet és olvass! Az úti célnak csak a képzeleted, no és persze a könyv tartalma szabhat határt! És az tudtad, hogy az olvasás 65 %-kal csökkenti a stressz-szintedet?

Újíts be!

Már ami a hobbidat illeti! Keress valami új szórakozást, legyen az egy új sportág, egy új hangszer, esetleg bárminek a gyűjtése.

Csak 30 perc!

Naponta mindössze 30 perc séta elég ahhoz, hogy pihenj, ellazulj. Sétálj a munkába, vagy a munkából, a gyerkőcért az iskolába/óvodába, esetleg a boltba. Vagy sétálj „csak úgy”, mert jól esik, süt a Nap, csicseregnek a madarak, és mert az élet szép!:-) Nem csak a lelkednek, de a keringésednek, egészségednek is jót tesz.

Keress egy négylábú társat!

Vagyis szerezz be egy háziállatot! Nem csak a napodat teszi kiegyensúlyozottabbá, az egészségednek, lelkednek is jót tesz. Ha egy négylábúval osztod meg a mindennapjaidat, (valószínűleg) a lelki kiegyensúlyozottságnak köszönhetően csökken a koleszterinszinted, a vérnyomásod, ezáltal a súlyod is kordában lesz tartva.

Próbáld ki!

Már korábban is szeretted volna kipróbálni a jógát, de valamiért mégsem jutott eszedbe, hogy felvedd a hobbijaid sorába? Most, hogy szükséged van ellazulásra, feltöltődésre, kikapcsolódásra, a jóga tökéletes választás lehet ezek megvalósítására!

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...